Free Online JC PURE INSPIRATION to Attain NIBBĀNA the Eternal Bliss and for free birds 🐦 🦢 🦅 to grow fruits 🍍 🍊 🥑 🥭 🍇 🍌 🍎 🍉 🍒 🍑 🥝 vegetables 🥦 🥕 🥗 🥬 🥔 🍆 🥜 🪴 🌱 🎃 🫑 🍅🍜 🧅 🍄 🍝 🥗 🥒 🌽 🍏 🫑 🌳 🍓 🍊 🥥 🌵 🍈 🌰 🇧🇧 🫐 🍅 🍐 🫒 Youniversity
Kushinara NIBBĀNA Bhumi Pagoda White Home, Puniya Bhumi Bengaluru, Prabuddha Bharat International.
Categories:

Archives:
Meta:
June 2022
M T W T F S S
« May    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
09/03/14
1254 LESSON 4914 THURSDAY There are 83 languages in https://translate.google.com/ Please render exact translation in you mother tongue for these translations! That will become a practice of Mediation as taught by the Buddha! And become a Stream Enterer Sotapanna! Towards Nibbana the Eternal Bliss as Final Goal! http: sarvajan.ambedkar.org run FREE ONLINE E-Nālanda Research and Practice UNIVERSITY https://www.youtube.com/watch?v=wV0nJtlswqg https://www.youtube.com/watch?v=pjauXL1S87Y&list=PLLpa93I5B7eJ0bgLYul903vcjaQdEZB1K&index=3 https://www.youtube.com/watch?v=d9SCrpXN3EE
Filed under: General
Posted by: site admin @ 4:51 pm

1254 LESSON 4914 THURSDAY

There are 83 languages in

https://translate.google.com/

Please render exact translation in you mother tongue for these translations!

That will become a practice of Mediation as taught by the Buddha!

And become a Stream Enterer Sotapanna!

Towards Nibbana the Eternal Bliss as Final Goal!

http: sarvajan.ambedkar.org

run

FREE ONLINE E-Nālanda Research and Practice UNIVERSITY

25) Classical Finnish
https://www.facebook.com/thisisfinlandFB

25) Klassinen Suomi

TIPITAKA klassiseen Suomi

On 83 kielellä

https://translate.google.com/

Ole hyvä tehdä tarkka käännös olet äidinkieli näistä käännöksistä!

Se tulee käytännössä Sovittelua opetti Buddha!

Ja tulla Stream Enterer Sotapanna!

Kohti Nibbana ikuisen autuuden kuin Finaali Goal!

http: sarvajan.ambedkar.org

painosmäärä

Ilmainen online E-Nalanda tutkimuksen ja käytännön YLIOPISTO

https://www.youtube.com/watch?v=wV0nJtlswqg

https://www.youtube.com/watch?v=pjauXL1S87Y&list=PLLpa93I5B7eJ0bgLYul903vcjaQdEZB1K&index=3

https://www.youtube.com/watch?v=d9SCrpXN3EE

Pidä silmällä:

https://www.youtube.com/watch?v=d9SCrpXN3EE
Meditaatio (Zen Music) 1:00:32 hr

11500646 osumia

Kaikki ladattavat linkit ovat tässä: http://www.fearless2435.blogspot.co.uk
https://www.youtube.com/watch?v=B2rZNsqS-aw
Buddhalainen Chanting - Nothing But Everything (Japani) 07:43 min

Omistettu Juri!Yksi puhtain sydämin. * pranams *

shingon Opetus

Shingon on eräänlainen japanilainen Esoteric buddhalaisuus, sitä kutsutaan myös shingon mikkyo. Tämä koulu on perustettu vuonna 804 jKr Kukai (Kobo Daishi) Japanissa. Opetukset shingon perustuvat Mahavairocana Sutra ja Vajrasekhara sutrassa perustavanlaatuinen sutrien ja shingon. Läpi viljely kolme salaisuutta, toimien kehon, puheen ja mielen, voimme saavuttaa valaistumisen tässä hyvin kehon. Kun me voi ylläpitää tämän mielentilan, voimme tulla yhdeksi elämän voima maailmankaikkeudessa, joka tunnetaan Mahavairocana Buddha.Symbolinen toiminta on läsnä kaikkialla maailmankaikkeudessa. Luonnonilmiöt, kuten vuoret ja meret ja jopa ihmisten ilmaista totuutta kuvattu sutras.

Itse maailmankaikkeus ilmentää, eikä niitä voida erottaa opetus. Vuonna shingon perinteen harjoittaja käyttää samoja tekniikoita, joita käytettiin yli 1200 vuotta sitten Kukai, ja on toimitettu suullisesti sukupolvelta toiselle nykypäivään. Kuten shingon buddhalaiset on kolme vannoo tarkkailla elämässämme:

Voimmeko ymmärtää buddhalaisuutta tässä hyvin elämässä.

Voi ohjaamme itsemme hyvinvointia ihmisille.

Voimmeko luoda World of Buddha maan päällä.

Becoming Buddha tässä erittäin Life (Sokushin Jobutsu) ainutlaatuinen piirre tämän shingon Opetus on, että yksi ei tullut Buddha vain hänen mielessään, eikä yksi tullut Buddha jälkeen kun on kuollut. Se tarkoittaa yhtä voi saavuttaa täydellisyyttä kaikkien laatujen Buddha kun yksi on vielä asuu hänen läsnä fyysisessä kehossa.Essee Bodhicitta (Bodaishin-ron) sanoo: Yksi nopeasti saavuttanut suuren heräämisen aivan body syntynyt äiti ja isä. Mukaan shingon perinne, kaiken tässä maailmankaikkeudessa - sekä fyysisen aineen, mielen ja mielentiloja - koostuvat noin kuusi ensisijaista elementtejä. Nämä kuusi peruselementit ovat kunnossa: maa (turvaavuusperiaate), vesi (kosteus), tulipalo (energia), tuulen (liike), tila (olemisen esteetön) ja tajunta (kuusi oppimistapoja esineitä). Buddhan sekä tavallisten ihmisten muodostuvat näiden kuuden elementtejä, ja tässä mielessä sekä Buddha ja ihmiset ovat pohjimmiltaan ja pohjimmiltaan samanlaisia​​. Kun me ymmärrämme tämän totuuden, silloin tekomme, puheemme ja ajatuksemme käyvät läpi ja kokemus uskosta, joka aiheuttaa niiden olevan oikeita ja puhdistaa ympäristöään. Tämä elävä, fyysinen keho kykenee saavuttamaan buddhuuden.

Pelastuksen ja valaistumista. Shingon Buddhalaisuus antaa pelastuksen ja valaistumista ihmisille, jotka muutoin olisivat kiinni sykli syntymän ja kuoleman. Kun henkilö pystyy kirjoittaa portista tämän uskon, hän / hän voi saada pelastuksen ja ohjausta monien Buddhan ja bodhisattvoja. Se on uskonto, jossa kyseinen henkilö on onni pystyä lausumaan mantroja, jotka ovat Buddhan omia sanoja. Kobo Daishi selittää kaksi seikkaa sen erityispiirteet:

1. saavuttaminen valaistumisen tässä hyvin kehon.

2. hetkellä selvästi opettaa sisältöä valaistumisen.

Hän selitti nämä kaksi näkökohtaa kirkoituksissaan kuten “The Meaning of Becoming buddha Tämä Body“, “Kymmenen kehitysvaiheet Mielen“, “The Meaning of Secret Samayassa luonteeseen Buddha. On siunaukset shingon buddhalaisuuden mahdollistaa joutua suoraan kosketukseen käytännöt johtavat pelastukseen. Shingon kurittaa shingon opetukset ovat laajoja ja syvällisiä, ja vaativat tiukkaa kuria toteuttaa käytännössä. Jos emme itse harjoitella niitä jokapäiväisessä elämässämme uskon, niin tämä aarre tulee hyödytön hallussa. Tosiasiassa meillä on näyttävä opetukset ja käytäntö tulla Buddha tässä kehossa konkreettisesti.Muodossa tämä usko on kehittää mielen korkeampia vaiheessa ja harjoittaa kurinalaisuutta. On olemassa erilaisia ​​meditaatio tekniikoita shingon perinteitä myös käytännössä saada maallinen etuisuuksia muille käyttämällä mantra laulamassa ja mudraa käsimerkit sekä etsivät valaistumisen tässä hyvin kehon itselle.

shingon Discipline

Followings ovat joitakin suuria muotoja harjoiteltu monet toimijat: Susokukan (Basic meditaatio löytää oman hengityksen tahdissa) Gachirinkan (Kuu Disc meditaatio) Ajikan (tavu meditaatio) Nämä käytännöt ovat porttina ymmärtämään todellisuuden luonteesta. Näiden yhdyskäytäviä voimme kokea monia tietoisuuden ja meidän taito kehittyy alamme olla todellisen käsityksen luonne unproduced valtion. Näiden meditaatioita voimme kokea energiaa virtaamaan tähän tilaan tähän fyysiseen olemisen tasolle. Kuitenkin, tämä valtio ei voi kokea ilman oikeaa ymmärrystä sen oppi ja oppaan aito opettaja.

Seicho Asahi

Pohjois-Kaliforniassa Koyasan Temple
http: //www.koyasan.org/nckoyasan/intr

     Luokka
         Musiikki
     lisenssi
         Standard YouTube License

Harjoitella Meditaatio opettaman Buddha

Mahāsatipaṭṭhāna Sutta

(Mirror of Dhamma)

globeThis Sutta kerää erilaisia ​​ohjeita Buddha antoi vuoksi hänen seuraajansa jälkeen hänen poismenonsa, mikä tekee siitä erittäin tärkeä joukko ohjeita meille nykyään.

Aion selittää diskurssi Dhamma jota kutsutaan Dhammādāsa, riivattu josta ariyasāvaka, jos hän niin haluaa, voi ilmoittaa itsestään: Minulle ei ole enää niraya, ei enempää tiracchāna-yoni, ei enempää pettivisaya, ei enemmän tilaa onnettomuutta, epäonnea, kurjuutta, olen sotāpanna, luonteeltaan vapaa valtioiden kurjuutta, tiettyjen joutua tarkoitus sambodhi.

Ja mitä, Ananda, että diskurssi Dhamma jota kutsutaan Dhammādāsa, riivattu josta ariyasāvaka, jos hän niin haluaa, voi ilmoittaa itsestään: Minulle ei ole enää niraya, ei enempää tiracchāna-yoni, ei enempää pettivisaya, enempää valtion onnettomuudelle, epäonnea, kurjuutta, olen sotāpanna, luonteeltaan vapaa valtioiden kurjuutta, tiettyjen joutua tarkoitus sambodhi?

DN 22 - (D II 290)
Mahāsatipaṭṭhāna Sutta
- Läsnäolo tietoisuuden -
[Maha + satipaṭṭhāna]

Tämä Sutta pidetään laajalti pääasiallinen perusta meditaatioharjoitus.

Huomautus: infobubbles kaikki Pali sanat

Pali

Uddesa

I Kāyānupassanā
    A. Ānāpāna Pabba
    B. Iriyāpatha Pabba
    C. Sampajāna Pabba
    D. Paṭikūlamanasikāra Pabba
    E. Dhātumanasikāra Pabba
    F. Navasivathika Pabba

II. Vedanānupassanā

Englanti

Johdanto

I. Observation Kaya
    A. jakso on ānāpāna
    B. jakso on asennot
    C. jakso on sampajañña
    D. jakso on vastenmielisyyttä
    E. osio Elements
    F. jakso on yhdeksän charnel perusteet

II. Havainto Vedana

Johdanto

Näin olen kuullut:

Kerran, Bhagavā majaili joukossa Kurus klo Kammāsadhamma, markkinat kaupunki Kurus. Siellä hän puhui kuljemme Bhikkhujen:

- Kuljemme Bhikkhujen.

- Bhaddante vastasi kuljemme Bhikkhujen.Bhagavā sanoi:

- Tämä, kuljemme Bhikkhujen, on polku, joka johtaa vain puhdistus olentoja, voittaminen suru ja valitus, katoaminen dukkha-domanassa, saavuttaminen oikealla tavalla, toteutumista Nibbana, eli neljä satipaṭṭhānas.

Joista neljä? Täällä kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya, ATAPI sampajāno, satimā, luopuneet abhijjhā-domanassa maailmaa kohtaan. Hän asuu tarkkailemalla Vedana vuonna Vedana, ATAPI sampajāno, satimā, luopuneet abhijjhā-domanassa maailmaa kohtaan. Hän asuu tarkkailemalla Citta Citta, ATAPI sampajāno, satimā, luopuneet abhijjhā-domanassa maailmaa kohtaan. Hän asuu tarkkailemalla dhamma * s Dhamma · s, ATAPI sampajāno, satimā, luopuneet abhijjhā-domanassa maailmaa kohtaan.

I Kāyānupassanā

A. jakso on ānāpāna

Ja miten, kuljemme Bhikkhujen, ei Bhikkhu asua tarkkailemalla Kaya Kaya? Täällä kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, mentyään metsään tai mentyään juureen puu tai mentyään tyhjään huoneeseen, istuu alas taittuvat jalat ristiin, jossa Kaya pystyssä, ja jossa Sati parimukhaṃ. Koska näin SATO hän hengittää ja on siten SATO hän hengittää ulos. Hengitys kauan hän ymmärtää: Olen hengitys pitkä”; hengitä ulos kauan hän ymmärtää: Olen hengittää ulos pitkä”; hengitys lyhyt hän ymmärtää: Olen hengitys lyhyt; hengitä ulos lyhyt hän ymmärtää: Olen hengittää ulos lyhyt; hän kouluttaa itseään: tunne koko Kaya, aion hengittää ; hän kouluttaa itseään: tunne koko Kaya, aion hengittää ulos; hän kouluttaa itseään: rauhoittamiseksi Kaya-saṅkhāras, aion hengittää ; hän kouluttaa itseään: rauhoittamiseksi Kaya-saṅkhāras, aion hengittää ulos.

Aivan kuten, kuljemme Bhikkhujen, taitava sorvari tai Turnerin oppipoika, joten pitkä puolestaan ​​ymmärtää: Teen pitkä turn ; tekee lyhyen puolestaan ​​hän ymmärtää: Teen lyhyt turn ; samalla tavalla, kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, hengitys pitkä, ymmärtää: Olen hengitys pitkä”; hengitä ulos kauan hän ymmärtää: Olen hengittää ulos pitkä”; hengitys lyhyt hän ymmärtää: Olen hengitys lyhyt; hengitä ulos lyhyt hän ymmärtää: Olen hengittää ulos lyhyt; hän kouluttaa itseään: tunne koko Kaya, aion hengittää ; hän kouluttaa itseään: tunne koko Kaya, aion hengittää ulos; hän kouluttaa itseään: rauhoittamiseksi Kaya-saṅkhāras, aion hengittää ; hän kouluttaa itseään: rauhoittamiseksi Kaya-saṅkhāras, aion hengittää ulos.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

B. jakso on asennot

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, kävellessä, ymmärtää: Kuljen, tai seisten hän ymmärtää: Seison, tai istuen hän ymmärtää: Istun, tai makuulla hän ymmärtää: Olen makuulla . Tai muuten, kumpi asema hänen Kaya on sijoitettu, hän ymmärtää sen mukaisesti.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

C. jakso on sampajañña

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, kun taas lähestyy ja taas lähtevät, toimii kanssa sampajañña, kun katsot eteenpäin ja samalla katsella ympärilleen, hän toimii kanssa sampajañña, taivuttamalla ja venyttämällä, hän toimii kanssa sampajañña, vaikka päällään kylpytakit ja ylempi viitta ja kantaessaan kulhoon, hän toimii kanssa sampajañña, syödessään, juoden, kun taas märehtiä, kun maistamalla, hän toimii kanssa sampajañña, kun hoitavilla liiketoiminnan ulostamisen ja virtsaaminen, hän toimii kanssa sampajañña, kävellessä, seisten, istuen , nukkuessaan, ollessaan hereillä, kun puhut ja samalla hiljaa, hän toimii kanssa sampajañña.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

D. jakso on vastenmielisyyttä

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu pitää tätä erittäin elintä jalkapohjat ylös ja hiukset pää alaspäin, jota rajoittaa sen iho ja täynnä erilaisia ​​epäpuhtauksia: Tässä Kaya on karvoja pään, hiuksia kehon, kynnet, hampaat, iho, liha, jänteet, luut, luuydin, munuaiset, sydän, maksa, keuhkosairaudet, perna, keuhkot, suolisto, suoliliepeen, vatsa sisältöineen, ulosteet, sappi, lima , mätä, verta, hikeä, rasvaa, kyyneleet, rasva, sylki, nenän limaa, nivelnesteen ja virtsaa.

Aivan kuten jos kuljemme Bhikkhujen oli laukku, jossa on kaksi aukot ja täynnä erilaisia ​​viljaa, kuten mäki-paddy, paddy, vihreät pavut, lehmän-herneet, seesaminsiemenet ja esikuoritun riisin.Mies hyvä näkö, kun se irrotetaan se, harkitsisi [sen sisältö]: “Tämä on hill-paddy, tämä on paddy, ne ovat vihreitä papuja, ne ovat lehmä-herneet, ne ovat seesaminsiemeniä ja tämä on esikuoritun riisin; samalla tavalla, kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu pitää tätä erittäin elintä jalkapohjat ylös ja hiukset pää alaspäin, jota rajoittaa sen ihon ja täynnä erilaisia ​​epäpuhtauksia: “Tässä Kaya, siellä ovat karvat pään karvat ruumiin, kynnet, hampaat, iho, liha, jänteet, luut, luuydin, munuaiset, sydän, maksa, keuhkosairaudet, perna, keuhkot, suolisto, suoliliepeen, vatsa sisältöineen, ulosteet, sappi, limaa, mätä, verta, hikeä, rasvaa, kyyneleet, rasva, sylki, nenän limaa, nivelnesteen ja virtsaa.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

E. osio Elements

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu heijastaa tätä hyvin Kaya, mutta se on sijoitettu, mutta se on sovitettu: “Tässä Kaya, on maa-elementti, vesi-elementti, palo-elementin ja ilman elementin.

Aivan kuten, kuljemme Bhikkhujen, taitava teurastaja tai teurastajan oppipoika, tappanut lehmä, istuisi tienhaarassa leikkaa paloiksi; samalla tavalla, kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu heijastaa tätä hyvin Kaya, mutta se on sijoitettu, mutta se on sovitettu: “Tässä Kaya, on maa-elementti, vesi-elementti, palo-elementin ja ilman elementin.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

F. jakso on yhdeksän charnel perusteet

(1)

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, aivan kuin hän näki ruumiin, heittäneet pois charnel maa, yksi päivä kuollut, tai kaksi päivää kuolleena tai kolme päivää kuolleena, turvonnut, sinertävä ja märkivä, hän pitää tätä erittäin Kaya: Tämä Kaya on myös luonteeltaan sellainen, että on tulossa näin, ja ei ole täysin tällaista ehtoa.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

(2)

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, aivan kuin hän näki ruumiin, heittäneet pois charnel maahan, syövät varikset, syövät haukat, syövät korppikotkat, syövät haikaroita, syövät koirat, että syövät tiikereitä, syövät Panthers syövät erilaisia ​​olentoja, hän pitää tätä erittäin Kaya: Tämä Kaya on myös luonteeltaan sellainen, että on tulossa näin, ja ei ole täysin tällaista ehtoa.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

(3)

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, aivan kuin hän näki ruumiin, heittäneet pois charnel maahan, squeleton kanssa lihaa ja verta, pitää yhdessä jänteitä, hän pitää tätä erittäin Kaya: Tämä Kaya on myös tällaisen luonto, se on tulossa, kuten tämä, eikä vapaiksi kunnossa.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

(4)

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, aivan kuin hän näki ruumiin, heittäneet pois charnel maahan, squeleton ilman lihaa ja sotkee ​​verellä kasassa jänteitä, hän pitää tätä erittäin Kaya: Tämä Kaya myös on kuten luonto, se on tulossa, kuten tämä, eikä vapaiksi kunnossa.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

(5)

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, aivan kuin hän näki ruumiin, heittäneet pois charnel maahan, squeleton ilman lihaa eikä verta, pitää yhdessä jänteitä, hän pitää tätä erittäin Kaya: Tämä Kaya on myös tällaisen luonto, se on tulossa, kuten tämä, eikä vapaiksi kunnossa.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

(6)

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, aivan kuin hän näki ruumiin, heittäneet pois charnel maahan, irrotettu luut hajallaan siellä täällä, täällä käden luu on jalka luu, tässä nilkan luu, siellä sääriluun , tässä reisiluun, siellä lonkkaluun täällä kylkiluu, siellä takaisin luu, tässä selkärangan luun, siellä kaula luu, tässä leukaluu, siellä hammas luu, tai siellä kallo, hän pitää tätä erittäin Kaya : Tämä Kaya on myös luonteeltaan sellainen, että on tulossa näin, ja ei ole täysin tällaista ehtoa.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

(7)

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, aivan kuin hän näki ruumiin, heittäneet pois charnel maahan, luut vaalennettua kuin kotilo, hän pitää tätä erittäin Kaya: Tämä Kaya on myös luonteeltaan sellainen, se on menossa tulla näin, ja ei ole täysin tällaista ehtoa.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

(8)

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, aivan kuin hän näki ruumiin, heittäneet pois charnel maahan, kasannut kokoon luut yli vuoden vanha, hän pitää tätä erittäin Kaya: Tämä Kaya on myös luonteeltaan sellainen, se on tulossa näin, ja ei ole täysin tällaista ehtoa.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

(9)

Lisäksi kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, aivan kuin hän näki ruumiin, heittäneet pois charnel maahan, mätä luut alennetaan jauhe, hän pitää tätä erittäin Kaya: Tämä Kaya on myös luonteeltaan sellainen, se tulee tullut kuin tämä, eikä vapaiksi kunnossa.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Kaya Kaya sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Kaya, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Kaya; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Kaya! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Kaya Kaya.

II. Havainto Vedana

Ja miten nyt kuljemme Bhikkhujen, ei Bhikkhu asua tarkkailemalla Vedana vuonna Vedana?

Täällä kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu, kokee Sukha Vedana, undersands: koen Sukha Vedana; kokee dukkha Vedana, undersands: koen dukkha Vedana; kokevat adukkham-asukhā Vedana, undersands: koen adukkham-asukhā Vedana; kokee Sukha Vedana sāmisa, undersands: koen Sukha Vedana sāmisa; kokee Sukha Vedana nirāmisa, undersands: koen Sukha Vedana nirāmisa; kokee dukkha Vedana sāmisa, undersands: koen dukkha Vedana sāmisa; kokee dukkha Vedana nirāmisa, undersands: koen dukkha Vedana nirāmisa; kokevat adukkham-asukhā Vedana sāmisa, undersands: koen adukkham-asukhā Vedana sāmisa; kokevat adukkham-asukhā Vedana nirāmisa, undersands: koen adukkham-asukhā Vedana nirāmisa.

Niinpä hän asuu tarkkailemalla Vedana vuonna Vedana sisäisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Vedana vuonna Vedana ulkoisesti, tai hän asuu tarkkailemalla Vedana vuonna Vedana sisäisesti ja ulkoisesti; Hän asuu tarkkailemalla samudaya ilmiöiden Vedana, tai hän asuu tarkkailemalla poismenonsa ilmiöiden Vedana, tai hän asuu tarkkailemalla samudaya ja poismenonsa ilmiöiden Vedana; tai muuta, [ymmärtämättä:] tämä on Vedana! Sati on läsnä hänessä, vain siinä määrin kuin pelkkää Nana ja pelkkä paṭissati, hän asuu irrallaan, eikä takertua mitään maailmassa. Siten kuljemme Bhikkhujen, Bhikkhu asuu tarkkailemalla Vedana vuonna Vedana.

Huomautus

1. “atthi Kayo ti va pannulla · Assa Sati paccupaṭṭhitā Hoti, yāvadeva Nana · mattāya paṭissati · mattāya: tämä on luultavasti hankalin osa Sutta. On erittäin tärkeää, koska se toistettiin 20 kertaa, ja myös koska se on keskeinen osa selittää, kuinka sati on tosiasiallisesti läsnä. Tässä muutama vaihtoehtoinen rappaukset:

VRI: Nyt hänen tietoisuus on sijoittunut: Tämä on elin! “Näin hän kehittyy hänen tietoisuus siinä määrin, että on pelkkä ymmärrys yhdessä pelkkä tietoisuus.

Bhante Analayo: Tai muuten mindfulness, että” On laitoksen on perustettu vuonna hänet laajuus paljas tiedon ja muiston siitä

Thanissaro Bhikkhu: Tai hänen mindfulness, että” On viranomaiset ‘, siinä määrin tiedon ja muiston

Bhikkhu Nanamoli & Bhikkhu Bodhi: Tai muuten mindfulness, että on olemassa elin on yksinkertaisesti perustettu vuonna hänet siinä määrin kuin paljas tieto ja tarkkaavaisuus.

Nyanasatta Thera: Tai hänen tarkkaavaisuus on perustettu ajatus: toimielin on siinä määrin kuin vain tieto ja tarkkaavaisuus.

Soma Thera: Tai tietenkin hänen tarkkaavaisuus on perustettu ajatus: body olemassa, siinä määrin kuin vain tiedon ja muistamista

Maurice Walshe: Tai muuten, mindfulness, että” on olemassa elin on läsnä hänelle vain siinä määrin kuin tietoa ja tietoisuutta.

Ehdottamaa käännöstä webmaster,
tuella Thanissaro Bhikkhu: n käännös.

OOo
Julkaistu lahjaksi Dhamma, jaettavaksi ilmaiseksi.
Mahdollisia kopioita tai johdannaisia ​​tästä työstä on mainittava niiden alkuperäisen lähteen.

Käy:

https://www.youtube.com/watch?v=wV0nJtlswqg
Maha Sathipattana Suthraya - මහා සතිපට්ඨාන සුත්රය -1: 09: 59 Hr

Lähetetty 13 elokuu 2011

Maha Sathipattana Sutta laulettavan mukaan Ven. Tri Omalpe Sobhita Thero

https://www.youtube.com/watch?v=ixu4Kd5R1DI&list=PL_hbXduIzfZbVhHr8nQEMCsceg0mHsxJa
Vipassana Meditaatio ja Body Sensation: Eilona Ariel klo TEDxJaffa 2013

Eilona Ariel on dokumentaristi, jonka työ on vaikuttanut syvästi hänen elämänsä Aasiassa ja hänen käytäntö antiikin meditaatio tekniikkaa kutsutaan vipassana.

Hän muutti New Yorkiin vuonna 1978 ja vietti yhdeksän vuosi opiskelua ja työntekoa muusikkona ja valokuvaaja. Vuonna 1980 hän sai diplomin Germain School of Photography. Hän jätti Yhdysvalloissa vuonna 1987 viettämään useita vuosia asuu Aasiassa. Vuonna 1995 hän palasi Israeliin ja perusti Karuna Films Production Company yhdessä Ayelet Menahemi.

Hengessä arvoisia ajatuksia leviää, TEDx on ohjelma paikallista, omaehtoista tapahtumia, jotka tuovat ihmiset yhteen jakamaan TED-muistuttavan kokemuksen. Klo TEDx tapahtuma, TEDTalks video ja live-kaiuttimet yhdistävät kipinä syvä keskustelu ja yhteys pienryhmässä. Nämä paikalliset, itse järjestämiin tilaisuuksiin ovat merkkituotteita TEDx, jossa x = itsenäisesti järjestetty TED tapahtuma.TED konferenssi antaa yleisiä ohjeita TEDx-ohjelman, mutta yksittäiset TEDx tapahtumat ovat itse järjestänyt. * (* Tietyt säännöt ja määräykset)

Lisätietoja vipassana, katso http://www.dhamma.org

Katso lisää Doing Time, Doing vipassana & Karuna elokuvia http://www.karunafilms.com

Saat puhuu tästä tapahtumasta, mene http://www.tedxjaffa.com

https://www.youtube.com/watch?v=1Ii9vjW9BwU&index=6&list=PL_hbXduIzfZbVhHr8nQEMCsceg0mHsxJa
Vipassana Meditaatio S. N. Goenka - 1 päivä

https://www.youtube.com/watch?v=VFrp9ROB44c&feature=pyv&ad=4869139754&kw=meditation%20mindfulness

Power of alitajuntaan mielessä acheive mitään määränpäätä (www.MindMaster.TV)
Kokeile sitä ilmaiseksi http://mindmaster.tv/success.html käyttää valtaa mielesi acheive mitään määränpäätä. Maailmanlaajuisesti menestystarinat ja todistetusti. Käyttämät lääkärit & Top Personal Development Valmentajat. Kiitos Tohtori Deepak Chopra on mieltynyt meidän fanisivu :)

http://www.mbctbs.org./coursesOffered.phpMAHABODHI CENTRE FOR THERAVADA BUDDHIST
STUDIES,BENGALURU, INDIAIn Collaboration withKARNATAKA STATE OPEN UNIVERSITYMYSORE, KARNATAKA, INDIA
Dream Comes True….


The Buddha Dhamma or Buddhism is the fruit of a most
intensive search conducted over a long period of time by a
compassionate noble prince whose heart was going out to help
suffering beings. This Flower of Mankind is none other than Gotama,
the Buddha, who lived and taught 26 centuries ago in India. It is
so inspiring and pragmatic teaching, that a fifth of the world
today follows him devotedly.

Buddhist Revival in India


Lord Buddha taught the Dhamma out of compassion for the good
of the many and for the benefit of many 2600 years ago. Since then
it flourished in India for over 1500 years. Like all things in the
world, it too declined for various reasons. In the 20th century
India saw a revival again. The first glimpses of revival were
visible when Anagarika Dharmapala founded the Maha Bodhi Society in
1891 and started restoration of the Buddhist holy places. The year
1956 saw some of the great events in modern Buddhist history. It
was the year when 2500th Sacred Buddha Jayanti was celebrated with
many programs all over the world and in India. It was the year when
the Nava Nalanda Maha Vihara was started offering post graduate
degrees in Buddhist Studies. It was the year when Dr. B.R. Ambedkar
took initiation into Buddhism along with 600,000 people which is
one of the driving forces for people to become Buddhists. Shri
Satyanaraya Goenka took Triple Refuge and started Vipassana
meditation and later established several meditation centers
throughout India. These events significantly contributed towards
the revival of the teachings of the Buddha.

Maha Bodhi Society, Bengaluru

There was another significant event during 1956, when the
Venerable Acharya Buddharakkhita, a Buddhist monk of deep insight
and commitment, came down to Bangalore and started the Maha Bodhi
Society, Bangalore and triggered several spiritual, educational and
social welfare activities. In continuation of the activities, in
the 50th year of this institution, and to commemorate the 2550th
Sacred Buddha Jayanthi in 2006 Venerable Acharya Buddharakkhita
initiated the MBC TBS.


Late Venerable Acharya Buddharakkhita who started the Maha
Bodhi Society and its sister organizations and who has tendered
yeomen service to humanity for 57 years was the founder of this
Centre. He was one of the most erudite Buddhist scholars. It was
his cherished dream and vision to provide a systematic Buddhist
education as widely as possible. MBC TBS is the result of his
efforts and research in this field which is the first of its kind
in whole of India.


He was a member of the Editorial Board of the Sixth Buddhist
synod (Chattha Sangayana) in Yangon, which brought out a complete
edition of the Pali Tipitaka. He was teaching Pali and Tipitaka at
Nalanda University. He has conducted many Dhamma and Pali courses,
meditation courses and written numerous books and translations of
Buddhist texts.

Mahabodhi Centre for Theravada Buddhist Studies


A well-formulated course in Buddhism will benefit everyone in
every possible way. Bhagawan Buddha says ‘There is little dust in
the eyes of people, remove that ignorance, they will walk on the
path of Dhamma. Sabbadanam Dhammadanam Jinati’. Since a large
number of people are interested in Buddhism today, it is essential
that they are catered to their needs purely as a service to
humanity. In this direction Mahabodhi Centre for Theravada Buddhist
Studies (MBCTBS) is established. The MBCTBS will offer One year
diploma, Three years degree and Two years Master degree programs to
begin with, which will be further extended to research higher
studies and PhDs.

Buddhist Education


It will be based on our aims of making known Buddhism through
a systematic character-building educational system. Buddhist
education means not only providing information about Buddhism, i.e.
theoretical aspect of Dhamma, but also training candidates both
institutionally and through distant education imparting method in
the practice of Dhamma by way of meditation training (Bhavana) and
ethical discipline (Sila), good social behavior, humanitarian
service program etc. The idea behind the training programs is
practical education to bring about a qualitative change in daily
life with verifiable results and harmonious social interaction. The
training apart from understanding Buddhism and Buddhist living,
will promote goodwill and harmony among the various Buddhist
traditions to begin with, and extend the same further to interfaith
amity programs, i.e. how best to live with people holding different
religious views and beliefs. It is important that the candidates
are trained to live in harmony with people, with nature and with
oneself.
In Buddhism education is nothing but skill in right means -
upaya kosalla. It is not just gathering information for jobs but
much more than that. It is knowledge translated into skill that
brings one the best of humanism in the human being. In other words
it is building character in human beings. The Buddha laid great
emphasis on the importance of developing kusala citta, skillful
wholesome mind and kusala kamma, skillful wholesome activity done
deliberately and consciously, for the good of oneself, others and
whole world. The Mahabodhi Centre is committed to spreading this
kind of to build a humane society education.

http://www.mbctbs.org./coursesOffered.php

Courses OfferedS. No.

Course

Duration

Eligibility

Syllabus

1.

Diploma in Buddhist Studies

One year Two Semesters

10 + 2 Regulation II

Diploma
Syllabus

2.

B.A. in Buddhist Studies

Three years Six Semesters


Regulation I and II
18 years and above as on 1st July

or 10 + 2 along with BPP.

B.A. Syllabus

3.

M.A. in Buddhist Studies

Two years Four Semesters


Regulation II
B.A. in Buddhist Studies
or
any other degree along with MPP.

M.A. SyllabusMedium of Instruction

To begin with Kannada / English / Hindi mediums are taken
up. All the three course materials will be made available for
study in these three languages. As and when the necessity and
strength increases, the other Indian languages will also be
provided for candidates to study in their own language and
understand the Bagawan Buddha’s Teachings and practices.

Step 1

Student has to procure a copy of prospectus and application
form. It can be obtained either from nearest Mahabodhi Centre or
can be downloaded from the website. Only the current year
application forms will be accepted.

Step 2Student has to submit the filled in application clearly mentioning
the course he/she desires to enroll for. Under no circumstance
your application will be transferred to another program for
registration. Separate application is to be submitted for each
program.

While submitting the application the
student must carry the original Date of Birth Certificate,
original certificates as per the eligibility criteria of the
course, to be verified by the centre co-ordinator. The Photocopies
must be self attested and submitted with the relevant total course
fees per year to Mahabodhi Centre, Bengaluru.

Before submitting the prescribed fees students must make sure that
they fulfill all the eligibility conditions for admission to the
program applied for. Applications by ineligible candidates will be
rejected. The fee once remitted will NOT be refunded.Step 3

On satisfactory verification of the above documents the
student must fill Identity Card. The signature of the centre
co-ordinator must be present on the Identity Card. Mahabodhi
Centre for Theravada Buddist Studies on receiving the above would
co- ordinate with the University and get it verified and approved
from KSOU.Step 4

University on finding all documents and Payment of Fees are
correct would sign the Identity Card and return the same to the
Centre.Step 5

The Mahabodhi Centre would maintain the record of the
student and return the Identity Card to the Candidate. This would
complete the admission process. If any malpractice is found in
the document submitted at the time of admission or at a later
stage, admission will be cancelled.

Identification CardIdentification card will be issued to the students after
admission. The card should be produced on demand during the
contact programs, for getting hall ticket for examinations and at
the time of getting marks statement and other certificates.
Hence, the students are advised to keep the ID card with them
till the completion of the course.

http://www.mbctbs.org./diplomaSyllabus.php

Leave a Reply