Free Online FOOD for MIND & HUNGER - DO GOOD 😊 PURIFY MIND.To live like free birds 🐦 🦢 🦅 grow fruits 🍍 🍊 🥑 🥭 🍇 🍌 🍎 🍉 🍒 🍑 🥝 vegetables 🥦 🥕 🥗 🥬 🥔 🍆 🥜 🎃 🫑 🍅🍜 🧅 🍄 🍝 🥗 🥒 🌽 🍏 🫑 🌳 🍓 🍊 🥥 🌵 🍈 🌰 🇧🇧 🫐 🍅 🍐 🫒Plants 🌱in pots 🪴 along with Meditative Mindful Swimming 🏊‍♂️ to Attain NIBBĀNA the Eternal Bliss.
Kushinara NIBBĀNA Bhumi Pagoda White Home, Puniya Bhumi Bengaluru, Prabuddha Bharat International.
Categories:

Archives:
Meta:
June 2024
M T W T F S S
« Jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
11/19/19
LESSON 3186 Tue 19 Nov 2019 Free Online NIBBANA TRAINING from KUSHINARA NIBBANA BHUMI PAGODA -PATH TO ATTAIN ETERNAL BLISS AS FINAL GOAL Analytic Insight Net - FREE Online Tipiṭaka Law Research & Practice University in
 111 CLASSICAL LANGUAGES in BUDDHA’S own Words through http://sarvajan.ambedkar.org at 668, 5A main Road, 8th Cross, HAL 3rd Stage, Bangalore- Karnataka State -India “Nothing can give real happiness as [can] Nibbana.” So said the Buddha Do Good Purify Mind Attain Nibbana ‘The gift of Dhamma excels all other gifts – sabba danam dhamma danam to attain NIBBANA as Final Goal
Filed under: General
Posted by: site admin @ 1:38 am81) Classical Romanian-Clasic românesc,
https://www.youtube.com/watch?v=nAB4vOkL6cE&list=RDnAB4vOkL6cE&start_radio=1&t=5
Bruce Springsteen - The River

leppst2ty
9.31K subscribers
The River from the album with the same title
Category
Music
Suggested by SME
Bruce Springsteen - Dancing In the Dark
Music in this video
Learn more
Listen ad-free with YouTube Premium
Song
The River
Artist
Bruce Springsteen
Writers
Bruce Springsteen
Licensed to YouTube by
SME (on behalf of Columbia); Global Music Rights LLC, UMPG Publishing, LatinAutor, LatinAutor - UMPG, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, CMRRA, UMPI, and 13 Music Rights Societies
81) Românesc clasic-clasic românesc,

FORMARE NIBBANA Gratuită online
din
KUSHINARA NIBBANA BHUMI PAGODA -PATH TO ATTAIN BLISS ETERN AS OBAL FINAL

Analitică Insight Net - GRATUIT Online Tipiṭaka Law Law and Practice University din 111 LIMBI CLASICE din BUDDHA
cuvinte
prin

http://sarvajan.ambedkar.org

la 668, 5A Main Road, 8th Cross, HAL 3rd stage, Bangalore- Karnataka State - India

„Nimic nu poate da fericire reală așa cum [poate] Nibbana.” Așa a spus Buddha Do Bune Purifica Mintea Ating Nibbana

„Darul lui Dhamma excelează toate celelalte cadouri - sabba danam dhamma danam pentru a atinge NIBBANA ca obiectiv final

Buddha a fost întrebat: „Ce ai câștigat prin meditație?”
El a răspuns „Nimic!”
„Cu toate acestea, a spus Buddha, permiteți-mi să vă strig ce am pierdut:
Furie,
Anxietate,
depresie,
Nesiguranta,
Frica de bătrânețe și moarte ”

Propagați TIPITAKA - BUDDHA ȘI DHAMMA SA

Când un copil născut este păstrat izolat fără ca cineva să comunice cu copilul, după câteva zile, acesta va vorbi și vorbește limbajul natural uman (Prakrit) cunoscut sub numele de Classica Magahi Magadhi / Limba clasică Chandaso / Magadhi Prakrit / Clasicul Hela Basa (limba Hela) / Pali clasici care sunt la fel. Buddha a vorbit în Magadhi. Toate cele 7111 de limbi și dialecte sunt împușcate ale clasicului Magahi Magadhi. Prin urmare, toate sunt de natură clasică (Prakrit) a ființelor umane, la fel ca toate celelalte spioane vii au propriile lor limbaje naturale pentru comunicare. 111 limbi sunt traduse de https://translate.google.com

Curs complet despre Dhamma și Politatea noastră pentru bunăstarea, fericirea și pacea tuturor societăților autohtone trezite și pentru fericirea eternă a acestora ca obiectiv final.

Meditați de-a lungul vieții pentru bunăstare, fericire și pace în toate posturile corpului, inclusiv, așezat, în picioare, culcat, mers pe jos, mers cu bicicleta, înot, spectacole de arte marțiale, Tai Chi, Kung Fu, Karate, Kalari și așa mai departe.

Să practicăm și să propagăm cuvintele proprii ale lui Buddha, precum în BUDDHA ȘI DHAMMA SA de Dr. B.R. Ambedkar pentru a face bine și pentru purificarea minții pentru bunăstarea, fericirea și pacea tuturor societăților trezite autohtone pentru a atinge binecuvântarea eternă ca obiectiv final

http://www.purifymind.com/SimilesMeta.htm

Simile și metafore

Fericirea unei persoane depinde în cele din urmă de starea sufletească. Învățăturile lui Buddha arată calea pentru dezvoltarea acestei minți. Deși buddha dhamma arată calea, urmarea căii trebuie făcută de către individ. Cunoscând dificultatea de a înțelege calea spre fericirea care trebuie urmată mental, Buddha a prezentat deseori simile, metafore și analogii pentru a ilustra natura minții.

Nefiind atinsă mintea unei persoane, Nibbana ar putea flutura atunci când încearcă să abandoneze ispitele. Buda a explicat acest lucru cu un simile: „Pe măsură ce un pește din casa acvatică este atras și aruncat pe pământ, chiar și așa se răstoarnă această minte, în timp ce tărâmul Mara abandonează” Mintea care s-a arătat plăcerilor senzuale este ca un pește în apă, atunci când a fost scos. dintre ispitele pe care va începe să le fluture.Dezvoltarea minții nu este o imposibilitate. Se poate realiza.

Prin urmare, Buddha a arătat posibilitatea acestui lucru printr-un alt simil.

„O minte agitată, agitată, greu de păzit și greu de verificat, una dintre înțelepciuni se face drept făcătorului de săgeți cu un puț.” În alt loc, el a prezentat metafore pentru a explica sarcina de a păzi mintea. Aici, Buddha a arătat corpul fizic ca o oală care se poate sparge, în timp ce mintea poate deveni la fel de puternică ca o fortăreață, iar înțelepciunea poate deveni ca o armă. mintea ca oraș fortăreață, cu arma de înțelepciune, se combate ispitele și moartea (Mara), în timp ce păzește pradă, neatinsă ”Mintea bine îmblânzită aduce fericirea multora. Atunci când o persoană face activități (verbale, mentale și fizice) cu o minte pură, rezultatele vor fi benefice sau fericite.

Buddha a prezentat simila unei umbre în urma unei persoane.
O umbră în urma unei persoane nu o deranjează. Uneori, poate deveni un tovarăș pentru a elimina singurătatea. „Mintea este în fața tuturor cunoștințelor, mintea este șeful lor, gândite sunt acestea,
Dacă cu o minte clară și încrezătoare, cineva ar trebui să vorbească sau să acționeze, urmează fericirea
cauzate de asta, deoarece umbra unuia nu pleacă ”

Toți Buda îi sfătuiesc pe urmașii lor să facă activități sănătoase. Prin urmare, există multe locuri în care astfel de acțiuni sunt încurajate. Într-un loc, Buddha a declarat:
„La fel cum din multe flori sunt create multe ghirlande, în mod similar de o persoană născută pe această lume ar trebui să se efectueze multe fapte virtuoase” (citatele sunt toate din Dhammapada - o colecție de versete scurte din Tipitaka)

https://www.youtube.com/watch?v=87xE6ROki80

Metoda pentru Jhana - Ajahn Brahm

Ajahn Brahm este directorul spiritual al Societății Buddiste din Australia de Vest.

În această discuție dintr-o retragere de meditație de 9 zile în 1997, Ajahn Brahm oferă o introducere în atingerea lui Jhāna - „absorbția” - în practica dvs. de meditație.

4969/5000
Character limit: 5000
https://www.youtube.com/watch?v=px5OT70fuAw CUM SĂ UTILIZAȚI UN CLAY AIR DRY | Spectacolul de artă al lui Fatema

Spectacolul de artă al lui Fatema
Abonați 15,5K
Acesta este un episod plin de gemuri care ajută pe oricine se gândește să folosească lut uscat cu aer.
Sper că acest lucru îi va ajuta pe toți începătorii de acolo.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să scrieți secțiunea de comentarii.

Faceți clic pe acest link pentru a cumpăra DAS CLAY:
https://amzn.to/2NI0JYA

Pentru a cumpăra lut colorat Faceți clic pe acest link:
https://amzn.to/2OWT6tu

Stare de nervozitate-
https://twitter.com/fatemasartshow
facebook-https: //www.facebook.com/Fatemas-Art -…
INSTAGRAM-
https: //www.instagram.com/fatemasarts …

fatemasartshow@gmail.com

Mulțumim pentru vizionare! :)
Categorie
Oameni și bloguri

Simila lui Buddha pentru Primul Jhana a fost o bilă de lut (folosită ca săpun) cu o cantitate potrivită de umiditate, nici prea uscată, nici scurgeri.

Mingea de argilă reprezintă mintea unificată, în care mindfulness a fost limitat la zonele foarte mici create de „wobble”. Umiditatea reprezintă binecuvântarea cauzată de izolare totală din lumea simțurilor cincilor. Umiditatea care pătrunde cu bile de lut indică complet fericirea care străbate foarte bine spațiul și durata experienței mentale. Aceasta este mai târziu recunoscută ca binecuvântare urmată de binecuvântare, și apoi mai multă binecuvântare, fără întrerupere. Umiditatea care nu se scurge descrie binecuvântarea care este mereu conținută în spațiul generat de vlagă, care nu se scurge niciodată din acest spațiu al minții în lumea celor cinci simțuri, atât timp cât Jhana persistă.
Despre acest site web
youtube.com
CUM SĂ UTILIZAȚI CLAY AIR DRY | Spectacolul de artă al lui Fatema
Acesta este un episod plin de gemuri care ajută pe oricine se gândește să folosească lutul uscat cu aer … Jagatheesan, din ce oraș ești?
4/9 complet
Public
introducere
Adăugați o biografie scurtă pentru a spune oamenilor mai multe despre tine.
Adăugați Bio

Orașul sau orașul actual
La locul de muncă
Școală sau universitate
Oras natal
Statutul relatiei

Afișați ce este important pentru dvs. adăugând fotografii, pagini, grupuri și multe altele la secțiunea dvs. din profilul public.
Adăugați la Featured
Fotografii
Adauga poza
Imaginea poate conține: 1 persoană, noapte
Prieteni · 52
Gaseste prieteni
Priya Murthy

Ayyappa Ramateerth

Ravi Kumar
Muniyappa B S P

Anand Dasa

Suresh Kumar
Kuttymamu

Huli Hulagappa

Parvez Khan Khan
Engleză (Marea Britanie) · Engleză (SUA) · ಕನ್ನಡ · اردو · मराठी
Confidențialitate · Termeni · Publicitate · AdChoices
· Cookie-uri ·
Mai Mult
Facebook © 2019

Creați postare
Foto / Video
Videoclip live
Eveniment de viață
Ce este în mintea ta?

Foto / Video
Tag prieteni
Senzație / Activitate


https://www.youtube.com/watch… ਬਹੁਤ ਵਧੀਆ melodie ਧਰਮਵੀਰ ਥਾਂਦੀ ਵੀਰ ਦਾ ਇੱਕ ਵਾਰ ਜਰੂਰ ਵੇਖੋ Dharmvir Thandi New Song 2016

https://www.youtube.com/watch?v=vdMj_xHJA3E
Deschiderea lui Buddha Vihara în Punjab

mettaoftube
88 de abonați … Continuați să citiți
Despre acest site web
youtube.com
Deschiderea lui Buddha Vihara în Punjab
Dr. Ambedkar Nagar Mahalpur, Sundh, ITI, Dist. Nawanshahr Punjab

https://www.reddit.com/r/reactiongifs/

Assim, ouvi dizer que em uma occasionião
o Abençoado este ospitalizat în Savatthi no Bosque de Jeta, fără Anathapindika … Continuă să citești
Despre acest site web
reddit.com
Reacții GIFS: Răspunsurile tale absurde la orice. • r / reactive

https://jewjewjew.com/portugal-sou.kosherKosher Rezultatele căutării conforme cu Shabbat pentru Portugalia Sou

L’Chaim! לחיים și bine ați venit la JewJewJew.com - primul motor de căutare compatibil cu Shabbot din lume … Continuă citirea
jewjewjew.com
Portugalia Sou Engine Motorul de căutare Shabbat JewJewJew.com
L’Chaim! לחיים și bine ați venit la JewJewJew.com - primul motor de căutare compatibil cu Shabbot din lume. JewJewJew.com respectă legile sfinte până la …

https://www.youtube.com/watch?v=ziWa6mSolU4
Inwestowanie w nieruchomości KROK po KROKU. Zobacz jak robi la rentier

Polski Rentier
5.34K abonați … Continuați să citiți
Despre acest site web
youtube.com
Inwestowanie w nieruchomości KROK po KROKU. Zobacz jak robi la rentier

https://www.youtube.com/watch?v=ziWa6mSolU4

Inwestowanie w nieruchomości KROK po KROKU. Zobacz jak robi la rentier

Polski Rentier
5.34K abonați … Continuați să citiți
Despre acest site web
youtube.com
Inwestowanie w nieruchomości KROK po KROKU. Zobacz jak robi la rentier
https://www.youtube.com/watch?v=tGK74izUj5I
POLSKI krok po kroku podbija Australię

epolisheu
425 de abonați … Continuați să citiți
Despre acest site web
youtube.com
POLSKI krok po kroku podbija Australię
Szkolenia metodyczne dla nauczycieli języka polskiego w Australii. Iwona …

https://www.youtube.com/watch?v=NK9hfh2OrFw

Cum să câștigi Allah Victory Al-Fath Centrul de meditație Sufi
بنابراین من آن را در یک مورد شنیده ام
مبارک در Savovethi در Grove’s Grove ، اناتاپیندیکا ماند
صومعه اکنون در آن زمان مبارک دستور می داد ، … Continuați să citiți
Despre acest site web
youtube.com
Cum să câștigi Allah Victory Al-Fath Centrul de meditație Sufi
Centrul de meditație Sufi care prezintă realități sufice, învățături Sufi și Sufi …
https://www.youtube.com/watch?v=IkBzr75YKOM
Fericire reală, ce este Centrul de meditație Sufi

Realitățile Sufi ale Muhammadan Way
https://giphy.com/…/cheezburger-cleaning-animation-kXBVtKjL…
GIPHY

https://giphy.com/…/yunggravy-music-video-1ZzTS0qJ8Uxx60obq5

https://giphy.com/…/cheezburger-cleaning-animation-kXBVtKjL…
GIPHY


https://giphy.com/…/yunggravy-music-video-1ZzTS0qJ8Uxx60obq5
GIPHY


https://giphy.com/…/adweek-magic-mike-mr-clean-26gscNQHswYi…
Al patrulea Jhana este asemănat cu un bărbat drapat din cap până în picioare într-o pânză albă curată.

Omul reprezintă mintea. Pânza albă curată reprezintă puritatea perfectă atât a echanimității, cât și a atenției care este semnul distinctiv al celui de-al patrulea Jhana. Mintea din al patrulea Jhana este inoxidabilă, fără pată ca o cârpă curată, perfect nemișcată și pur și simplu privită, pur și simplu. Desigur, această puritate absolută a liniștii pătrunde întregul corp al experienței mentale, de la început până la sfârșit, așa cum pânza albă acoperă complet corpul bărbatului, de la cap până la picioare.


https://www.youtube.com/watch?v=_tfct_zW88A
The Jhanas - Seven Steps to Heaven (and One Beyond) de Ajahn Brahm

Societatea budistă
Abonați 1.76K … Vezi mai multe
Despre acest site web
youtube.com
The Jhanas - Seven Steps to Heaven (and One Beyond) de Ajahn Brahm


https://www.learnreligions.com/the-symbol-of-the-lotus-4499…
hism
Simbolul Lotusului

Al treilea Jhana este descris prin metafora unei flori de lotus care prospera cufundat în apa rece a unui lac. …Continuați lectură
learnreligions.com
Apariția fără pată din noroi: simbolul budist al lotusului

https://www.youtube.com/watch?v=ZKgpmK_K64o
Ayya ​​Khema - Engleză - Primul și al doilea Jhāna

Tubul Buddha-Haus
3.67K abonați … Continuați să citiți
Despre acest site web
youtube.com
Ayya ​​Khema - Engleză - Primul și al doilea Jhāna
Ayya ​​Khema - Retragere în meditație engleză - Ferma Gulch Green - Prima și …

https://giphy.com/gifs/summer-way-air-nZiSB20FXgr28
GIPHY

https://giphy.com/gifs/y8KyUdJgFlbK8
GIPHY

https://giphy.com/…/justin-cinemagraph-lake-sierras-dxluGtA…
https://giphy.com/…/justin-cinemagraph-lake-sierras-dxluGtA…
GIPHY

https://www.youtube.com/watch?v=Erskyz_wDP4
Râuri sănătoase: Lacul Yelwell se umple de apă!

AusConservation
Lacul Yelwell a fost cândva un lac uscat în lacurile Hattah - urmăriți cum se umple cu apă! Imaginile au fost surprinse și transmise de la distanță prin camerele cu energie solară plasate la Hattah Lakes. Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat campaniei noastre www.justaddwater.org.au …. Vezi mai multe
Despre acest site web
youtube.com
Râuri sănătoase: Lacul Yelwell se umple de apă!
Lacul Yelwell a fost cândva un lac uscat în lacurile Hattah - urmăriți cum se umple …

https://www.youtube.com/watch?v=TIY_C1sSTdU
Despre acest site web
youtube.com
Izvoarele de apă subterană și gheizerele

https://giphy.com/gifs/pot-potter-pottery-PghrWy9IQVcY5TeYiS
https://giphy.com/gifs/pot-potter-pottery-PghrWy9IQVcY5TeYiS
GIPHY

https://www.youtube.com/watch?v=TIY_C1sSTdUhttps://www.youtube.com/watch?v=Erskyz_wDP4
Râuri sănătoase: Lacul Yelwell se umple de apă!
AusConservation
Lacul Yelwell a fost cândva un lac uscat în lacurile Hattah - urmăriți cum se umple cu apă! Imaginile au fost surprinse și transmise de la distanță prin camerele cu energie solară plasate la Hattah Lakes. Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat campaniei noastre www.justaddwater.org.au.
Categorie
Nonprofits & Activismhttps: //www.youtube.com/watch? V = 7F81BHCATFs
Fundația australiană pentru conservare, adaugă doar apa Oliver Clifton
97 de abonați
În 2010, Australian Conservation Foundation a desfășurat o campanie de manifestare a sprijinului comunitar pentru achiziționarea de apă pe piața deschisă pentru a returna fluxurile de mediu în zona umedă a lacului Hattah din nord-vestul Victoria. Campania a fost un succes copleșitor, cu 400 de milioane de litri de apă întoarsă în lacuri, contribuind la restabilirea ecosistemelor pe cale de dispariție critică. Regizat de Oliver Clifton http: //www.acfonline.org.au/articles / …
Categorie
Nonprofits & Activism About This Websiteyoutube.comAustralian Conservation Foundation, Just Add WaterIn 2010 Australian Conservation Foundation a derulat o campanie de raliu …
Al doilea Jhana este asemănat cu un lac fără intrare exterioară pentru apă, dar cu un izvor în interiorul lacului care înlocuiește lacul cu apă rece.
Lacul reprezintă mintea. Absența completă a vreunui fel în care apa din exterior poate intra în lac descrie inaccesibilitatea minții din cel de-al doilea Jhana de orice influență din afară. Nici măcar făcătorul nu poate intra într-o astfel de minte. O astfel de inaccesibilitate ermetică din toate influențele externe este cauza liniștii asemănătoare cu roca din cel de-al doilea Jhana. Izvorul intern care furnizează cantitatea de apă rece reprezintă ajjhattam sampasadanam, încrederea internă în fericirea celui de-al doilea Jhana. Această încredere internă determină eliberarea completă, răcirea minții la liniște și eliberarea ei de orice mișcare. Răceala înseamnă binecuvântarea în sine, născută din samadhi sau nemișcare, și care pătrunde întreaga experiență mentală, neschimbată, pe întreaga durată a Jhanei.
https://giphy.com/…/justin-cinemagraph-lake-sierras-dxluGtA…
https://giphy.com/gifs/y8KyUdJgFlbK8https://giphy.com/gifs/summer-way-air-nZiSB20FXgr28https://www.youtube.com/watch?v=ZKgpmK_K64o

Ayya ​​Khema - Engleză - Primul și al doilea Jhāna

Tubul Buddha-Haus
Abonați 3,67K
Ayya ​​Khema - Retragere în meditație engleză - Ferma Gulchului Verde - Primul și al doilea Jhāna
Categorie
Educaţie
Similul lui Buddha pentru Primul Jhana a fost o bilă de lut (folosită ca săpun) cu o cantitate potrivită de umiditate, nici prea uscată, nici scurgeri. Afișați abonații de 15,5K Acesta este un episod ambalat pentru a ajuta pe oricine se gândește să folosească lut uscat cu aer. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să scrieți comentarii în secțiunea. Faceți clic pe acest link pentru a cumpăra DAS CLAY: https: //amzn.to/2NI0JYATo cumpărați argilă colorată Faceți clic pe acest link:
https://amzn.to/2OWT6tuTwitter- https://twitter.com/…/www.faceboo…/Fatemas-Art-…INSTAGRAM-
https://www.instagram.com/fatemasarts…fatemasartshow@gmai… tu pentru vizionare! :) Categorie Oameni și bloguri
Mingea de argilă reprezintă mintea unificată, în care mindfulness a fost limitat la zonele foarte mici create de „wobble”. Umiditatea reprezintă binecuvântarea cauzată de izolare totală din lumea simțurilor cincilor. Umiditatea care pătrunde cu bile de lut indică complet fericirea care străbate foarte bine spațiul și durata experienței mentale. Aceasta este mai târziu recunoscută ca binecuvântare urmată de binecuvântare, și apoi mai multă binecuvântare, fără întrerupere. Umiditatea care nu se scurge descrie binecuvântarea care este mereu conținută în spațiul generat de vlagă, care nu se scurge niciodată din acest spațiu al minții în lumea celor cinci simțuri, atât timp cât Jhana persistă.
Despre acest website Spectacolul de artă Fatema Acesta este un episod plin de gemuri care ajută pe oricine se gândește să folosească lut uscat cu aer …

Al doilea Jhana este asemănat cu un lac fără intrare externă pentru apă, dar cu un izvor în interiorul lacului care înlocuiește lacul cu apă rece.AusConservarea Lacul Yelwell a fost cândva un lac uscat în Lacurile Hattah - urmăriți cum se umple cu apă ! Imaginile au fost surprinse și transmise de la distanță prin camerele cu energie solară plasate la Hattah Lakes. Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat campaniei noastre www.justaddwater.org.au. Categorie Nonprofit & Activism

https://www.youtube.com/watch?v=TIY_C1sSTdU
Apele subterane Izvoarele și gheizerele Despre acest siteyoutube.com Izvoarele de apă subterană și gheizerele Lacul reprezintă mintea. Absența completă a vreunui fel în care apa din exterior poate intra în lac descrie inaccesibilitatea minții din cel de-al doilea Jhana de orice influență din afară. Nici măcar făcătorul nu poate intra într-o astfel de minte. O astfel de inaccesibilitate ermetică din toate influențele externe este cauza liniștii asemănătoare cu roca din cel de-al doilea Jhana. Izvorul intern care furnizează cantitatea de apă rece reprezintă ajjhattam sampasadanam, încrederea internă în fericirea celui de-al doilea Jhana. Această încredere internă determină eliberarea completă, răcirea minții la liniște și eliberarea ei de orice mișcare. Răceala înseamnă binecuvântarea în sine, născută din samadhi sau nemișcare, și care pătrunde întreaga experiență mentală, neschimbată, pe întreaga durată a Jhanei. Despre acest site Webyoutube.com Riversitatea sănătoasă: Lacul Yelwell se umple de apă! Lacul Yelwell a fost cândva un lac uscat în lacurile Hattah - urmăriți cum se umple …
https://giphy.com/…/justin-cinemagraph-lake-sierras-dxluGtA…
https://giphy.com/gifs/y8KyUdJgFlbK8https://giphy.com/gifs/summer-way-air-nZiSB20FXgr28https://www.learnreligions.com/the-symbol-of-the-lotus-4499…
hism Al treilea Jhana este descris prin metafora unei flori de lotus care prospera cufundat în apa rece a unui lac.

Lotusul reprezintă mintea în a treia Jhana. Apa poate răci petalele și frunzele unui lotus, dar nu poate pătrunde niciodată în lotus, deoarece toată apa se rostogolește din lotus. Răceala înseamnă sukha, umezeala înseamnă pentru piti. La fel ca lotusul scufundat în apă, mintea din Al treilea Jhana este răcită de sukha, dar nu este pătrunsă de piti. Mintea din cel de-al treilea Jhana experimentează doar sukha. În cel de-al treilea Jhana, mintea continuă să experimenteze o nemișcare asemănătoare cu roca, nu se mișcă niciodată afară, la fel cum lotusul din simile rămâne întotdeauna cufundat în apă. La fel cum binecuvântarea celui de-al treilea Jhana susține mintea din ea, tot așa, apa rece, care reprezintă binecuvântarea, face ca lotusul să prospere. Încă o dată, binecuvântarea unică a celui de-al treilea Jhana pătrunde întreaga formă de experiență mentală care începe să se sfârșească, la fel cum apele reci din simil pătrund lotusul cu răcoare de la rădăcini până la vârfurile sale.

Simbolul Lotusului

Lotus violet
Un lotus violet rar. JeanL Photography / Getty Images
budism
budism

Origini și dezvoltări
Cifre și texte
Devenind budist
Budismul Tibetan și Vajrayana

de Barbara O’Brien
Actualizat 04 septembrie 2018
Lotusul a fost un simbol al purității încă de pe vremea lui Buddha și înflorește profund în arta și literatura budistă. Rădăcinile sale sunt în apă noroasă, dar floarea de lotus se ridică deasupra noroiului, pentru a înflori curat și parfumat.

În arta budistă, o floare de lotus înfloritoare semnifică iluminare, în timp ce un mugure închis reprezintă un timp înainte de trezire. Uneori, o floare este parțial deschisă, cu centrul ascuns, ceea ce indică faptul că trezirea este dincolo de vederea obișnuită.

Noroiul care hrănește rădăcinile reprezintă viața noastră umană dezordonată. În mijlocul experiențelor noastre umane și al suferinței noastre, căutăm să ne desprindem și să înflorim. În timp ce floarea se ridică deasupra noroiului, rădăcinile și tulpina rămân în noroi, unde ne trăim viața. Un verset Zen spune: „Fie ca noi să existăm în apă noroasă cu puritate, ca un lotus”.

Înălțarea deasupra noroiului pentru a înflori necesită o mare credință în sine, în practică și în învățătura lui Buddha. Deci, alături de puritate și iluminare, un lotus reprezintă și credința. Lotusul din Canonul Pali

Buddha istoric a folosit simbolismul lotus în predicile sale. De exemplu, în Dona Sutta (Pali Tipitika, Anguttara Nikaya 4.36), Buddha a fost întrebat dacă este un zeu. El a raspuns,

„La fel ca un lotus roșu, albastru sau alb - născut în apă, crescut în apă, ridicându-se deasupra apei - stă nesperat de apă, în același fel eu - născut în lume, crescut în lume, după ce am depășit lumea - trăiți nesimțite de lume. Amintiți-vă de mine, brahman, ca „trezit”. „[traducere Thanissaro Bhikkhu]

Într-o altă secțiune din Tipitaka, Theragatha („versurile călugărilor mai în vârstă”), există o poezie atribuită discipolului Udayin:

Ca floare a unui lotus,
A apărut în apă, flori,
Parfumat pur și plăcut minții,
Cu toate acestea, nu este udat de apă,
În același fel, născuți în lume,
Buddha rămâne în lume;
Și ca lotusul pe apă,
Nu se lasă udat de lume. [Andrew Olendzki traducere]

Alte utilizări ale Lotusului ca simbol

Floarea de lotus este unul dintre cele opt simboluri favorabile ale budismului.

Potrivit legendei, înainte de a se naște Buddha, mama sa, regina Maya, visa să aibă un elefant taur alb care poartă un lotus alb în portbagajul său.

Buddhale și bodhisattvas sunt adesea înfățișate ca așezate sau în picioare pe un piedestal de lotus. Amitabha Buddha este aproape întotdeauna așezat sau în picioare pe un lotus, și de multe ori deține și un lotus.

Sutra Lotus este unul dintre cele mai apreciate sutre Mahayana.

Cunoscuta mantră Om Mani Padme Hum se traduce aproximativ în „bijuteria din inima lotusului”.

În meditație, poziția lotusului necesită îndoirea picioarelor, astfel încât piciorul drept să se sprijine pe coapsa stângă și invers.

Conform unui text clasic atribuit maestrului japonez Soto Zen Keizan Jokin (1268–1325), „Transmisia luminii (Denkoroku)”, Buddha a dat odată o predică tăcută în care a ținut un lotus de aur. Ucenicul Mahakasyapa a zâmbit. Buddha a aprobat realizarea de trezire a lui Mahakasyapa, spunând: “Am vistieria ochiului adevărului, mintea inefabilă a Nibbana. Acestea le încredințez lui Kasyapa”.
Semnificația culorii

În iconografia budistă, culoarea unui lotus transmite un sens anume.

Un lotus albastru reprezintă de obicei perfecțiunea înțelepciunii. Este asociat cu bodhisattva Manjusri. În unele școli, lotusul albastru nu este niciodată în plină floare, iar centrul său nu poate fi văzut. Dogen a scris despre lotusuri albastre în fasciculul Shobogenzo din Kuge (Flori ale spațiului).

“De exemplu, ora și locul deschiderii și înfloririi lotusului albastru sunt în mijlocul focului și în momentul flăcărilor. Aceste scântei și flăcări sunt locul și ora deschiderii și înfloririi lotusului albastru. Toate scânteile și flăcările sunt în locul și timpul locului și timpului deschiderii și înfloririi lotusului albastru.Să știți că într-o singură scânteie se află sute de mii de lotusuri albastre, înfloresc pe cer, înfloresc pe pământ, înflorește în trecut, înflorește în prezent. Experiența timpului și a locului efectiv al acestui foc este experiența lotusului albastru. Nu vă deplasați în acest moment și locul florii de lotus albastru. ” [Yasuda Joshu Roshi și Anzan Hoshin sensei traducere]

Un lotus de aur reprezintă trezirea realizată a tuturor budelor.
Un lotus roz reprezintă Buddha și istoria și succesiunea lui Buddha.
În budismul ezoteric, un lotus violet este rar și mistic și poate transmite multe lucruri, în funcție de numărul de flori grupate împreună.
Un lotus roșu este asociat cu Avalokiteshvara, bodhisattva compasiunii. De asemenea, este asociat cu inima și cu natura noastră originală, pură.
Lotusul alb semnifică o stare mentală purificată de toate otrăvurile.
learnreligions.com
Apariția fără pată din noroi: simbolul budist al lotusului
image.png

https://www.youtube.com/watch…
2CELLOS - Smells Like Teen Spirit [Live at Sydney Opera House]

2CELLOS
4.69M subscribers
http://www.facebook.com/2Cellos
http://www.instagram.com/2cellosofficial


2CELLOS Luka Sulic and Hauser playing Smells Like Teen Spirit by
Nirvana with the Sydney Symphony Orchestra at the Sydney Opera House.

Dusan Kranjc, drums

Guy Noble, conductor

Filmed by Big Picture Australia

Directed by Peter Ots

Audio produced by Filip Vidovic, Luka Sulic and Hauser
Lighting design by Crt Birsa
Category
Music
Created using
YouTube Video Editor
Source videos
View attributions
Music in this video
Learn more
Listen ad-free with YouTube Premium
Licensed to YouTube by
BMG Rights Management, AMRA, Abramus Digital, LatinAutor, LatinAutor - PeerMusic, CMRRA, and 9 Music Rights Societies
https://www.youtube.com/watch?v=_tfct_zW88AThe Jhanas - Șapte pași spre cer (și unul dincolo) de Ajahn Brahm

Societatea budistă
Abonați 1,76K
Duminică 16 decembrie la 19:00


Ajahn Brahmavamso Mahathera (cunoscut de cei mai mulți drept Ajahn
Brahm) s-a născut Peter Betts la Londra, Marea Britanie în 7 august
1951. A venit dintr-un mediu de lucru și a câștigat o bursă pentru a
studia fizica teoretică la Universitatea Cambridge la sfârșitul anilor
1960 . După ce a absolvit Cambridge a învățat în liceu un an înainte de a
călători în Thailanda pentru a deveni călugăr și a se antrena cu
Venerabilul Ajahn Chah Bodhinyana Mahathera.
Categorie
Nonprofit & Activism
Al patrulea Jhana este asemănat cu un bărbat drapat din cap până în picioare într-o pânză albă curată.
Omul reprezintă mintea. Pânza albă curată reprezintă puritatea perfectă
atât a echanimității, cât și a atenției care este semnul distinctiv al
celui de-al patrulea Jhana. Mintea din al patrulea Jhana este
inoxidabilă, fără pată ca o cârpă curată, perfect nemișcată și pur și
simplu privită, pur și simplu. Desigur, această puritate absolută a
liniștii pătrunde întregul corp al experienței mentale, de la început
până la sfârșit, așa cum pânza albă acoperă complet corpul bărbatului,
din cap până în picioare.https: //giphy.com/…/adweek
-magic-mike-mr-clean-26gscNQHswYi … Al patrulea Jhana este asemănat cu
un bărbat drapat din cap până în picioare într-o pânză albă curată.
Omul reprezintă mintea. Pânza albă curată reprezintă puritatea perfectă
atât a echanimității, cât și a atenției care este semnul distinctiv al
celui de-al patrulea Jhana. Mintea din al patrulea Jhana este
inoxidabilă, fără pată ca o cârpă curată, perfect nemișcată și pur și
simplu privită, pur și simplu. Desigur, această puritate absolută a
liniștii pătrunde întregul corp al experienței mentale, de la început
până la sfârșit, așa cum pânza albă acoperă complet corpul bărbatului,
din cap până în picioare.
https://giphy.com/…/yunggravy-music-video-1ZzTS0qJ8Uxx60obq5
https://giphy.com/.…/cheezburger-cleaning-animation-kXBVtKjL
https://giphy.com/gifs/reaction-mood-48M4FVK5UeRNglWAyk 4896/5000
پدې توګه ما په یو وخت کې اوریدلي دي
بختور د انتاپندیکا په جتا ګراو کې په ساوتي کې پاتې شوی و …

Am auzit astfel cu o ocazie
Fericitul a fost cazat în Savatthi în Groapa lui Jeta, Anathapindika
Mănăstire. În acel moment, Fericitul învăța, îndemna,
stârnind și încurajând călugării cu discuția Dhamma în cauză
desfacere. Călugării receptivi, atenți, concentrându-și întregul
ureche de împrumut de conștientizare, a ascultat Dhamma. Apoi, la realizarea
semnificația acestui lucru, Fericitul cu acea ocazie a exclamat:

Există acea sferă în care nu există nici pământ, nici apă, nici foc
nici vânt; nici sfera infinitudinii spațiului, nici sfera
infinitudinea conștiinței, nici sfera nimicului, nici sfera de
nici percepția și nepercepția, nici această lume, nici următoarea
lume, nici soare, nici lună. Și acolo, zic eu, nu există nici venire, nici
a merge, nici a staza: nici a trece un drum și nu a ieșit, fără poziție,
fără formare, fără sprijin. Acesta este doar sfârșitul
stres, stres.

Există, călugări, un nenăscut, nebun,
necompletat, nefabricat. Dacă nu ar fi existat atât de nenăscut, nebun
nefabricate, nu ar fi cazul ca emanciparea din
născut, devenit, făcut, fabricat ar fi discernut. Dar tocmai
pentru că există o emancipare nenăscută, necurată, neîmplinită, nefabricată
de la născut, devenit, făcut, fabricat este discernut.

Unul care
este dependent are zguduire; cel care este independent nu are nicio încetare: acolo
nefiind lipsit de rătăcire, există calm. Existând calm, nu există nicio dorință.
Nu există dorință, nu există venire sau plecare. Nu există venire
sau a merge acolo nu există nici o trecere sau naștere. Nu există trecere
departe sau care apare, nu există nici aici, nici acolo, nici
între cei doi. Acesta este doar sfârșitul stresului.

Este greu de văzut neafectat, căci adevărul nu se vede cu ușurință:
pofta este străpunsă în cel care știe; pentru unul care vede, nu este nimic.

Cine caută să-și promoveze bunăstarea, având în vedere starea de
pace perfectă, ar trebui să fie capabilă, cinstită și dreaptă, blândă în vorbire,
blând și nu mândru. Mulțumit, el ar trebui să fie ușor de susținut, nu
excesiv și simplu în viață. Tranchează-i simțurile, lasă-l să fie prudent
și nu dezbrăcată și nici păcăleală asupra familiilor. De asemenea, el trebuie să se abțină de la orice
acțiune care dă un motiv înțelept pentru a-l mustra.

Fie toate
bine și sigur. Fie ca toate ființele să fie fericite! fără excepție, lung,
uriaș, sau de dimensiuni medii sau scurte, minute sau voluminoase, indiferent dacă sunt vizibile sau
invizibili, și cei care trăiesc departe sau aproape, cei născuți și cei care caută
nastere: Fie ca toate fiintele sa fie fericite! Nimeni să nu-și înșele sau să-și decripteze colegul
oriunde; nimeni să nu-și dorească altora rău prin resentimente sau ură. La fel ca și cu
propria sa viață o mamă se protejează de rănirea propriului său fiu, singurul ei copil
gândurile atotcuprinzătoare pentru toate ființele să fie ale tale.

4811/5000
Despre acest site web
youtube.com
Vânt Pământ Vânt Foc
Furnizat pe YouTube de The Orchard Enterprises Earth Wind Water Fire · …

Prima descoperire în Nibbana pune capăt suferinței atât de mari

Atunci
Fericitul, ridicând un pic de praf cu vârful lui
unghia, a spus călugărilor: „Ce crezi, călugări? Care este
mai mare: puțin praf pe care l-am cules cu vârful meu
unghia sau pământul cel mare?

„Pământul cel mare este mult mai mare,
Lord. Puținul de praf pe care Fericitul l-a luat cu vârful
din unghia lui nu este aproape de nimic. Nu este o sută, a
o mie de mii, o sută de mii - acest pic de praf
Fericitul a ridicat cu vârful unghiei - în comparație
cu pământul cel mare. “

„În același fel, călugări, pentru un discipol
dintre cei nobili care este consumat în viziune, un individ care are
rupt prin [la intrarea în flux], suferința și stresul care este
total încheiat și stins este mult mai mare. Ceea ce rămâne în
starea de a avea cel mult șapte vieți rămase este alături
nimic: nu este o sută, o mie, o sută mii,
în comparație cu masa anterioară de suferință. Este minunat
beneficiul este de a ne despărți de Dhamma, călugări. Este minunat
beneficiul este obținerea ochiului Dhamma. ”
- SN 13.1

https://www.youtube.com/watch?v=j55L5bn_WrU
Calea nobilă în opt puncte Calea spre sfârșitul suferinței Bhikkhu Bodhi Capitolul VII VIII

Tai Tran
795 abonați
Calea nobilă de opt ori
Calea spre sfârșitul suferinței
de Bhikkhu Bodhi
© 1999
Capitolul VIII: Dezvoltarea Înțelepciunii

notițe
61. În ceea ce urmează, trebuie să mă rezum la o scurtă privire de
ansamblu. Pentru o expunere completă, a se vedea Vism., Capitolele
III-XI.
62. Vezi Vism. IV, 88-109.
63. Unele redări comune, cum ar fi „transă”, „îmbinare” etc., sunt înșelătoare și ar trebui aruncate.
64. DN 22; Cuvântul lui Buddha, pp. 80-81.
65. În Pali: akasanañcayatana, viññanañcayatana, akiñcaññayatana, n’eva-sañña-nasaññayatana.
66. Anicce niccavipallasa, dukkhe sukhavipallasa, anattani atta-vipallasa. 4:49 AN.
67.
În Pali: rupakkhandha, vedanakkhandha, saññakkhandha, sankharakkhandha, viññanakkhandha.
68. DN 22; Cuvântul lui Buddha, pp. 71-72.
69. DN 22; Cuvântul lui Buddha, p. 73.
70. În prima ediție a acestei cărți am spus aici că cele patru căi trebuie trecute secvențial,
astfel încât să nu se realizeze o cale mai înaltă fără să existe mai întâi
a ajuns pe cărările de sub ea. Aceasta cu siguranță pare a fi poziția
Comentariile. Cu toate acestea, Suttas-ul arată uneori persoane
trecând direct de la stadiul mondializării la al treilea sau chiar la
a patra cale și fructe. Deși comentatorul explică că au trecut
prin fiecare cale precedentă și fructe în succesiune rapidă,
textele canonice în sine nu dau niciun indiciu că acest lucru a trecut
dar sugerează o realizare imediată a etapelor superioare fără
atingerea intermediară a etapelor inferioare.
71. Vezi Vism. XXII, 92-103.
Categorie
Oameni și bloguri
Prima descoperire în Nibbana pune capăt suferinței atât de mari

Apoi Cel Fericit, ridicând un pic de praf cu vârful de
unghia i-a spus călugărilor: „Ce crezi, călugări? Care este
mai mare: puțin praf pe care l-am cules cu vârful meu
unghia sau pământul cel mare?

„Pământul cel mare este mult mai mare,
Lord. Puținul de praf pe care Fericitul l-a luat cu vârful
din unghia lui nu este aproape de nimic. Nu este o sută, a
o mie de mii, o sută de mii - acest pic de praf
Fericitul a ridicat cu vârful unghiei - în comparație
cu pământul cel mare. “

„În același fel, călugări, pentru un discipol
dintre cei nobili care este consumat în viziune, un individ care are
rupt prin [la intrarea în flux], suferința și stresul care este
total încheiat și stins este mult mai mare. Ceea ce rămâne în
starea de a avea cel mult șapte vieți rămase este alături
nimic: nu este o sută, o mie, o sută mii,
în comparație cu masa anterioară de suferință. Este minunat
beneficiul este de a ne despărți de Dhamma, călugări. Este minunat
beneficiul este obținerea ochiului Dhamma. ”
- SN 13.1

Despre acest site web
youtube.com
Calea nobilă în opt puncte Calea spre sfârșitul suferinței Bhikkhu Bodhi Capitolul VII VIII

Ce se întâmplă cu unul care și-a dat seama pe deplin de Nibbana?

[Aggivessana Vacchagotta:] „Dar, maestre Gotama, călugărul a cărui minte este astfel eliberată: Unde reapare?

[Buddha:] „„ Reapare, „Vaccha, nu se aplică”.

- În acest caz, maestru Gotama, el nu reapare.

„„ Nu reapare ”, Vaccha, nu se aplică.”

„… Ambele nu și reapar”.

„… Nu se aplică”.

„… Nici nu reapare și nici nu reapare.”

„… Nu se aplică”.

4838/5000
“Cum
este, maestre Gotama, când maestrul Gotama este întrebat dacă călugărul
reapare … nu reapare … ambele nu și reapar …
nici nu reapare, nu spune, „… nu se aplică” în fiecare
caz. În acest moment, maestru Gotama, sunt încântat; in acest punct,
confuz. Modicul de claritate care vine de la mine mai devreme
conversația este acum obscură. “

„Sigur că sunteți încântat,
Vaccha. Desigur, ești confuz. Este adânc, Vaccha, acest fenomen,
greu de văzut, greu de realizat, liniștit, rafinat, dincolo de sfera de aplicare a
conjectură, subtilă, care trebuie experimentată de înțelept. Pentru cei cu alții
opinii, alte practici, alte satisfacții, alte scopuri, alți profesori,
este dificil de știut. Astfel, voi pune acum câteva
întrebări pentru tine. Răspundeți după cum vedeți de cuviință. Ce crezi, Vaccha: Dacă a
focul ardea în fața ta, ai ști asta, „Acest foc este
arzând în fața mea “?”

“…da…”

„Și să presupunem că cineva
aveam să te întreb, Vaccha, „Acest foc arzând în fața ta, dependent
despre ce arde? ”Întrebată, cum ai răspunde?” „… Aș vrea
răspundeți: „Acest foc care arde în fața mea arde în funcție de iarbă
& cherestea ca susținere. “”

„Dacă focul care ardea în fața ta ar fi stins, ai știi asta,„ Acest foc care arde în fața mea s-a stins ”?”

“…da…”

“Și
să presupunem că cineva ar trebui să vă întrebe: „Acest foc care s-a stins în față
dintre voi, în ce direcție de aici a plecat? Est? West? Nord? Sau
sud? ”Astfel, ați întrebat, cum ați răspunde?”

„Acest lucru nu se aplică,
Maestrul Gotama. Orice incendiu depinde de o susținere a ierbii și
cherestea, fiind neobservată - de la consumul respectiv și nu
a fi oferit oricărui altul - este clasificat pur și simplu ca „ieșit” (nelimitat) ”.

“Chiar
deci, Vaccha, orice formă fizică prin care se descrie Tathagata
l-ar descrie: că Tathagata a abandonat, rădăcina ei
distrus, făcut ca un ciot palmyra, lipsit de condițiile din
dezvoltare, care nu este destinată apariției viitoare. Eliberat de SUA
clasificarea formei, Vaccha, Tathagata este profundă, nelimitată, dură
să-și înțeleagă, ca marea. „Reapare” nu se aplică. „Nu reapare”
nu se aplică „Nu se aplică atât„ cât și nu reapare ”nu se aplică.
„Nu reapare și nu reapare” nu se aplică.

„Orice sentiment … Orice percepție … Orice fabricare mentală …

“Orice
conștiința prin care unul care îl descrie pe Tathagata l-ar descrie:
Că Tathagata a abandonat, rădăcina sa distrusă, făcută ca
ciot palmyra, lipsit de condițiile de dezvoltare, nefiind destinat
pentru viitorul apărut. Eliberat de clasificarea conștiinței,
Vaccha, Tathagata este adâncă, nelimitată, greu de înțeles, ca marea. ”
- MN 72

https://www.youtube.com/watch?v=muIs991gikE
Experiența Nibbana - Cum se întâmplă (audio)

Bhante Vimalaramsi
Abonați 7K
Aici, Bhante Vimalaramsi descrie, în 12 minute, cu excepția unei discuții
despre sutta MN 111, ultimii pași spre Nibbana și văzând procesul
de origine dependentă.
Categorie
Educaţie
Licență
Licență de atribuire Creative Commons (reutilizare permisă)
Surse video
Vizualizați atribuțiile
Ce se întâmplă cu unul care și-a dat seama pe deplin de Nibbana?

[Aggivessana Vacchagotta:] „Dar, maestre Gotama, călugărul a cărui minte este astfel eliberată: Unde reapare?

[Buddha:] „„ Reapare, „Vaccha, nu se aplică”.

- În acest caz, maestru Gotama, el nu reapare.

„„ Nu reapare ”, Vaccha, nu se aplică.”

„… Ambele nu și reapar”.

„… Nu se aplică”.

„… Nici nu reapare și nici nu reapare.”

„… Nu se aplică”.

„Cum este, maestre Gotama, când maestrul Gotama este întrebat dacă călugărul
reapare … nu reapare … ambele nu și reapar …
nici nu reapare, nu spune, „… nu se aplică” în fiecare
caz. În acest moment, maestru Gotama, sunt încântat; in acest punct,
confuz. Modicul de claritate care vine de la mine mai devreme
conversația este acum obscură. “

„Sigur că sunteți încântat,
Vaccha. Desigur, ești confuz. Este adânc, Vaccha, acest fenomen,
greu de văzut, greu de realizat, liniștit, rafinat, dincolo de sfera de aplicare a
conjectură, subtilă, care trebuie experimentată de înțelept. Pentru cei cu alții
opinii, alte practici, alte satisfacții, alte scopuri, alți profesori,
este dificil de știut. Astfel, voi pune acum câteva
întrebări pentru tine. Răspundeți după cum vedeți de cuviință. Ce crezi, Vaccha: Dacă a
focul ardea în fața ta, ai ști asta, „Acest foc este
arzând în fața mea “?”

“…da…”

„Și să presupunem că cineva
trebuia să te întreb, Vaccha, „Acest foc arzând în fața ta, dependent
despre ce arde? ”Întrebată, cum ai răspunde?” „… Aș vrea
răspundeți: „Acest foc care arde în fața mea arde în funcție de iarbă
& cherestea ca susținere. “”

„Dacă focul care ardea în fața ta ar fi stins, ai știi asta,„ Acest foc care arde în fața mea s-a stins ”?”

4829/5000
„Și să presupunem că cineva te-a întrebat,„ Acest foc care a apărut
în fața ta, în ce direcție de aici a plecat? Est? West?
Nord? Sau spre sud? ”Astfel, întrebat, cum ai răspunde?”

„Asta nu este
aplica, maestre Gotama. Orice incendiu depinde de o susținere de
iarbă și cherestea, fiind neobservate - de la a fi consumat asta
sustenanță și nu i se oferă nicio alta - este clasificată pur și simplu ca fiind
„Afară” (nelimitat). ”

„Chiar și așa, Vaccha, orice formă fizică prin care
unul care descrie Tathagata l-ar descrie: Că Tathagata are
abandonat, rădăcina distrusă, făcută ca un ciot palmyra, lipsit
condițiile de dezvoltare, care nu sunt destinate apariției viitoare. Freed
din clasificarea formei, Vaccha, Tathagata este adâncă,
nelimitat, greu de înțeles, ca marea. „Reapare” nu se aplică.
„Nu reapare” nu se aplică. „Amândouă nu reapare”
nu se aplică „Nu reapare și nu reapare” nu se aplică.

„Orice sentiment … Orice percepție … Orice fabricare mentală …

„Orice conștiință prin care ar descrie unul care descrie Tathagata
el: Că Tathagata a abandonat, rădăcina sa distrusă, făcută ca un
ciot palmyra, lipsit de condițiile de dezvoltare, nefiind destinat
pentru viitorul apărut. Eliberat de clasificarea conștiinței,
Vaccha, Tathagata este adâncă, nelimitată, greu de înțeles, ca marea. ”
- MN 72

Despre acest site web
youtube.com
Experiența Nibbana - Cum se întâmplă (audio)
Aici, Bhante Vimalaramsi descrie, în 12 minute, cu excepția unei discuții …

Strigătul de victorie al arahanilor

„Nașterea este încheiată, viața sfântă împlinită, sarcina îndeplinită. Nu există nimic mai departe pentru această lume. ”
- SN 22,59

https://www.youtube.com/watch?v=oz217dD-FBg
Jaya Paritta - Protecția victoriei

Lumina stelelor
167 de abonați
Jaya Paritta - Protecția victoriei
Cuvintele Pali și în engleză pentru cântări pot fi găsite în Cartea de cântare - pe site-ul http://www.dhammatalks.org. (disponibil gratuit)
Un ghid de scandare: pasaje Pali cu traduceri în engleză, de The
Ordinul Dhammayut în Statele Unite ale Americii. Acest ghid de asemenea
include un ghid de pronunție.
http://www.dhammatalks.org/ebook_inde

http://www.dhammatalks.org/Archive/Wr
Categorie
Educaţie
Strigătul de victorie al arahanilor

„Nașterea este încheiată, viața sfântă împlinită, sarcina îndeplinită. Nu există nimic mai departe pentru această lume. ”
- SN 22,59

Despre acest site web
youtube.com
Jaya Paritta - Protecția victoriei
Jaya Paritta - Protecția victoriei Cuvintele Pali și engleze la …

Sfârșitul samsara
niste
sunt născuți în pântecul omenesc, răufăcători în iad, cei aflați pe cursul bun
du-te la cer, în timp ce cei fără efluenți: total nelimitați.
- Dhp 126
126. Gabbhameke’sapapajjanti nirayaṃ pāpakammino
Saggaṃ sugatino yanti parinibbanti anāsavā.

126. Gabbhameke uppajjanti, nirayaṃ pāpakammino;
Saggaṃ sugatino yanti, parinibbanti anāsavā.

NAȘTEREA DEPENDĂ ACȚIUNI


Unii se nasc [NāradaFn09-08] într-un pântec; făcătorii de rău (se
nasc) în stări neliniștitoare; [NāradaFn09-09] cele bine conduse merg
către stări binecuvântătoare; [NāradaFn09-10] Cei Nedefilați
[NāradaFn09-11] trec în Nibbana.

Versetul 126. Cei care trec

Unii găsesc nașterea într-un pântec,
făcătorul de rău se grăbește în iad,
bun venit la ceruri,
cel nepoluat complet rece.

Explicație: Unii, după moarte, primesc concepția în pântece,
Cei care au comis păcate în viața lor, renașteau în iad.
Cei ale căror căi au fost virtuoase când erau în viață merg la cer
când mor. Acești fără cusur, care sunt complet lipsiți de vopsele
și corupțiile, realizează nibana totală, la renunțarea la muritorii lor
vieți.

Nibbanei
este eternul scop spiritual în budism și marchează soteriologic
eliberare din renașteri în saṃsāra. Nibbana este parte a celui de-al treilea Adevăr
„Încetarea dukkha” în cele patru nobile adevăruri și sumum bonus
destinația Calea Noble Eightfold.

În budist
tradiția, Nibbana a fost interpretată în mod obișnuit ca dispariția din
„trei focuri”, sau „trei otrăvuri”, pasiune (raga), aversiune (Dvesha)
și ignoranța (moha sau avidyā). Când aceste incendii sunt stinse,
eliberarea din ciclul renașterii (saṃsāra) este atinsă.

https://www.youtube.com/watch?v=vg6CBzkYoJc
Templul Dharamshala Dalai Lama, Mcleodganj Rugăciuni ținute la templul Tsuglagkhang HH Dalai Lama

MrAshii9119
Nirvana (sanscrită, de asemenea, nirvāṇa; Pali: nibbana, nibbāna) este
termenul cel mai timpuriu și cel mai frecvent folosit pentru a descrie scopul budistului
calea. Înțelesul literal este „a exploda” sau „a se stinge”. Este
obiectivul spiritual final în budism și marchează eliberarea soteriologică
de la renașterea din saṃsāra.
Nirvana
este parte a celui de-al treilea adevăr despre „încetarea dukkha” în cele patru nobile
Adevăruri și destinația sumum bonum a nobilei căi opt.
În cadrul tradiției budiste, acest termen a fost interpretat în mod obișnuit
ca stingerea „trei focuri”, [4] sau „trei otrăvuri”, [pasiune,
(raga), aversiune (dvesha) și ignoranță (moha sau avidyā). [6] Când acestea
incendiile sunt stinse, eliberarea din ciclul renașterii (saṃsāra) este
atins.
Categorie
Oameni și bloguri
În budist
tradiția, Nibbana a fost interpretată în mod obișnuit ca dispariția din
„trei focuri”, sau „trei otrăvuri”, pasiune (raga), aversiune (Dvesha)
și ignoranța (moha sau avidyā). Când aceste incendii sunt stinse,
eliberarea din ciclul renașterii (saṃsāra) este atinsă.

Despre acest site web
youtube.com
Templul Dharamshala Dalai Lama, Mcleodganj Rugăciuni ținute la templul Tsuglagkhang HH Dalai Lama

Nibbanei
a fost de asemenea considerat în budism ca fiind identic cu anatta (non-sine)
și stările sunyata (goliciunea). Cu timpul, odată cu dezvoltarea buddhismului
doctrină, alte interpretări, cum ar fi absența
țesut (vana) de activitate a minții, eliminarea dorinței și
evadarea din pădure, cq. cele cinci skandhas sau agregate.

https://www.youtube.com/watch?v=X2dKaqXeCsI
Fără sine, fără sine (Anatta / Anatman) și cei cinci agregate

Mindah-Lee Kumar (budistul entuziast)
Abonați 32.1K
Conceptul de lipsa de sine sau de sine (cunoscut și sub numele de anatta sau anatman)
în budism) poate fi uneori confuz. Dacă nu există sine, atunci cine
sau ce experimentează realitatea noastră actuală? Buddha a învățat asta
există cinci agregate care constituie o ființă vie; totuși, să
identificarea exclusivă cu acestea înseamnă a ne fura de cunoașterea adevăratului nostru
natura care nu este definită de aceste cinci fenomene.

În acest videoclip, explic în detaliu ce sunt aceste cinci agregate (khandhas)
sau skandhas) sunt și modul în care învățăturile lui Buddha despre nimeni nu servesc ca
memento eliberator că gândurile, sentimentele și percepțiile noastre nu sunt
a fi luat atât de în serios; că în schimb există o modalitate de a trăi în asta
lume cu o mai mare lejeritate a ființei.

Urmăriți partea 2 aici: https://www.youtube.com/watch?v=YDVIA

CONECTĂ-MĂ AICI:
Site-ul de membru pentru mai multe învățături și sprijin:
https: //members.enthusiasticbuddhist….
Articole: https://www.enthusiasticbuddhist.com/
Facebook: https://www.facebook.com/TheEnthusias

Sutele utilizate în acest videoclip:

„Gaddula Sutta: The Leash (2)” (SN 22.100), tradusă din Pali de
Thanissaro Bhikkhu. Acces la Insight (Legacy Edition), 30 noiembrie
2013, http: //www.accesstoinsight.org/tipita….

„Bahuna Sutta: către Bahuna” (AN 10.81), tradus din Pali de
Thanissaro Bhikkhu. Acces la Insight (Legacy Edition), 30 noiembrie
2013, http: //www.accesstoinsight.org/tipita….

„„ Când știți pentru voi înșivă … ”: Autenticitatea Pali
Suttas ”, de Thanissaro Bhikkhu. Acces la Insight (Legacy Edition), 23
Aprilie 2012, http: //www.accesstoinsight.org/lib/au….
Categorie
Educaţie
Nibbana a fost, de asemenea, considerată în budism ca fiind identică cu anatta
(non-sine) și sunyata (goliciunea) afirmă. În timp, odată cu dezvoltarea
ale doctrinei budiste, s-au dat alte interpretări, cum ar fi
absența țesutului (vana) de activitate a minții, eliminarea
de dorință și de evadare din pădure, cq. cele cinci skandhas sau
agregate.

Despre acest site web
youtube.com
Fără sine, fără sine (Anatta / Anatman) și cei cinci agregate
Conceptul de sine sau lipsa de sine (cunoscut și sub numele de anatta sau anatman …

budist
tradiția scolastică identifică două tipuri de nibbana:
sopadhishesa-nibbana (nibbana cu rest), și parinibbana sau
anupadhishesa-nibbana (nibbana fără rest, sau nibbana finală)
fondatorul budismului, Buddha, se crede că a ajuns la ambele
state.

https://www.youtube.com/watch?v=UemxAIiLT-k
Extras de întrebări și întrebări: Cerul, Iadul, Nibbana și Kamma

StudentofthePath
814 abonați
Răspunsul la o întrebare cu privire la diverse aspecte ale budismului pe care occidentalii le au adesea.
Categorie
Educaţie
Tradiția scolastică budistă identifică două tipuri de nibbana:
sopadhishesa-nibbana (nibbana cu rest), și parinibbana sau
anupadhishesa-nibbana (nibbana fără rest, sau nibbana finală)
fondatorul budismului, Buddha, se crede că a ajuns la ambele
state.

Despre acest site web
youtube.com
Extras de întrebări și întrebări: Cerul, Iadul, Nibbana și Kamma
Răspunsul la o întrebare despre diverse aspecte ale budismului care …

Nibbana, sau eliberarea de cicluri de renaștere, este
obiectivul cel mai înalt al tradiției Theravada. În tradiția Mahayana,
Obiectivul cel mai înalt este Buddhahood, în care nu există nici o reședință în Nibbana.
Buddha ajută la eliberarea ființelor de la saṃsāra învățând calea budistă.
Nu există nicio renaștere pentru Buddha sau pentru oamenii care ating Nibbana. Dar al lui
învățăturile rămân pe lume un anumit timp ca îndrumare pentru a atinge
Nibbanei.

https://www.youtube.com/watch?v=ShE2q0eqaH8
Eliberarea de viață și moarte: căile ușoare și dificile în budismul Mahayana (GDD-1152) DVD
Maestrul Sheng Yen
Abonați 17.3K
Abordarea Mahayana pentru a pune capăt nașterii și morții necesită o acceptare și
înfruntăm adevărul nașterii și morții, în timp ce ne dăm drumul la atașamentul nostru.
Mai multe cursuri online: https://www.youtube.com/user/DDMTV05
Categorie
Educaţie
Obiectivul cel mai înalt este Nibbana sau eliberarea de ciclurile renașterii
a tradiției Theravada. În tradiția Mahayana, cel mai înalt obiectiv
este Buddhahood, în care nu există nici o ședere în Nibbana. Buddha ajută
eliberează ființele de la saṃsāra învățând calea budistă. Nu este
renaștere pentru Buddha sau oameni care ating Nibbana. Dar învățăturile lui
rămâneți în lume un anumit timp ca îndrumare pentru a atinge Nibbana.

Despre acest site web
youtube.com
Eliberarea de viață și moarte: căile ușoare și dificile în budismul Mahayana (GDD-1152) DVD

Traduceri din Nibbana
Engleză care răsuflă,
stingere,
eliberare
Pali nibbāna (निब्बान)
Sanscrită nirvāṇa (निर्वाण)
Bengaleză নির্বাণ
Birmanez နိဗ္ဗာန်
(IPA: [neɪʔbàɴ])
Chineză 涅槃
(Pinyin: nièpán)
Japoneză 涅槃
(rōmaji: nehan)
Khmer និព្វាន
(UNGEGN: nippean)
Coreeană 열반
(RR: yeolban)
Luni နဳ ဗာန်
([Nìppàn])
Γasalang-aca nögcigsen mongol
Shan ၼိၵ်ႈ ပၢၼ်ႇ
([Nik3paan2])
Sinhala නිවන
(Nivana)
Tibetană མྱ་ངན་ ལས་ འདས་ པ །
(mya ngan las ‘das pa)
Thai นิพพาน
(RTGS: nipphan)
Vietnamez Niết bàn
Glosar al budismului

În
cosmologia jainismului, o altă tradiție sramana precum budismul,
ființele eliberate rămân într-un loc real (loka) asociat cu
nirvana. Unii savanți au susținut că inițial, budiștii dețineau o
vedere similară. Cele patru planuri de eliberare

(conform Sutta Piṭaka)

etapa a
„Fructe“

abandonat
fetters

renaștere (s)
până la sfârșitul suferinței

flux-operatorului a

1. vedere identitară (Anatman)
2. îndoială în Buddha
3. reguli ascetice sau rituale

inferior
fetters

până la șapte renașteri în
tărâmuri umane sau cerești

o dată-returner

inca o data ca
un om

non-returner

4. dorință senzuală
5. rea voință

încă o dată în
un tărâm ceresc
(Aburi pure)

Arhat

6. dorința material-renaștere
7. dorință imaterială-renaștere
8. concepe
9. neliniște
10. ignoranța

superior
fetters

nici o renaștere


82) Classical Russian-Классический русский,

https://www.youtube.com/watch?v=CFkEIvM2DNk&t=54s
Buddhism in Russia. Buddhist mоnk about dhamma/Буддизм в России. Буддийский монах о дхарме

Баир Зубер
199 subscribers
Buddhist monk about dharma. Pindapad - a monk goes after alms in Russia
Subtitles in English and Spanish
https://www.facebook.com/topper.panny
Category
People & Blogs
82) Классический русский-Классический русский

Бесплатный онлайн-тренинг по ниббане
от
KUSHINARA NIBBANA BHUMI PAGODA -PATH ДЛЯ ПОЛУЧЕНИЯ ВЕЧНОГО БЛИССА КАК ЗАКЛЮЧИТЕЛЬНАЯ ЦЕЛЬ


Analytic Insight Net - БЕСПЛАТНЫЙ онлайн юридический
исследовательско-практический университет Типиака в 111 КЛАССИЧЕСКИХ
ЯЗЫКАХ БУДДЫ
слова
через

http://sarvajan.ambedkar.org

в 668, 5А главная дорога, 8-й Крест, HAL 3-й этап, Бангалор, штат Карнатака, Индия

«Ничто не может дать настоящего счастья, как [может] ниббана». Так сказал Будда, делай добро, очищай разум, достигай ниббаны

‘Дар Дхаммы превосходит все другие дары - сабба данам дхамма данам для достижения ниббаны как конечной цели

Будду спросили: «Что вы приобрели благодаря медитации?»
Он ответил: «Ничего!»
«Однако, сказал Будда, позвольте мне кричать вам, что я потерял:
Гнев,
Беспокойство,
Депрессия,
Неуверенность,
Страх старости и смерти »

Распространять ТИПИТАКА - БУДДА И ЕГО ДХАММА


Когда только что родившегося ребенка держат в изоляции, и никто не
общается с ребенком, через несколько дней он заговорит на естественном
(пракрите) языке человека, известном как классическая магахи магадхи /
классический язык чандазо / магадхи пракрит / классическая хела-баса
(язык хела) / Классические пали, которые одинаковы. Будда говорил в
Магадхи. Все 7111 языков и диалектов вне классического Magahi Magadhi.
Следовательно, все они имеют классическую природу (пракрит) людей, так
же как и все другие живые существа имеют свои собственные естественные
языки для общения. 111 языков переведены https://translate.google.com


Пройдите курс «Наша дхамма и политика» для благополучия, счастья и мира
всех Пробужденных аборигенных обществ и их вечного блаженства в
качестве конечной цели.

Медитируйте на протяжении всей жизни ради
Благосостояния, Счастья и Мира во всех позах тела, включая сидя, стоя,
лежа, ходьбу, езда на велосипеде, плавание, выполнение боевых искусств,
Тай Чи, Кунг-фу, Каратэ, Калари и так далее.

Давайте практиковать
и распространять собственные слова Будды, как в «Будде и его дхамме»
доктора Б.Р. Амбедкар за то, что он делал добро и очищал разум для
благополучия, счастья и мира всех пробужденных аборигенов, чтобы достичь
вечного блаженства как конечной цели

http://www.purifymind.com/SimilesMeta.htm

Симилес и Метафоры


Счастье человека зависит в конечном итоге от состояния души. Учения
Будды показывают путь для развития этого ума. Хотя Будда Дхамма
показывает путь, человек должен следовать по этому пути. Зная о
трудностях в понимании пути к счастью, которому следует следовать в уме,
Будда часто представлял сравнения, метафоры и аналогии, чтобы
проиллюстрировать природу ума.

Не достигнув ниббаны, разум
человека может трепетать при попытке отказаться от искушений. Будда
объяснил это сравнением: «Когда рыбу из водянистого дома вытягивают и
бросают на землю, тем не менее ловит этот разум, пока царство Мары
покидает его» Ум, который потворствовал чувственным удовольствиям,
подобен рыбе в воде, когда ее вынимают из искушений он начнет трепетать.
Развитие ума не является невозможным. Это может быть достигнуто.

Следовательно, Будда показал возможность этого через другое сравнение.


«Разум взволнован, колеблется, его трудно охранять и трудно проверить,
один из мудрости делает прямо как создатель стрел с древком». В другом
месте он представил метафоры, объясняющие задачу охраны ума. Здесь Будда
показал физическое тело как хрупкий горшок, в то время как ум может
стать таким же сильным, как крепость, а мудрость может стать оружием.
«Зная это урноподобное тело (как глиняный или керамический горшок -
хрупкий), укрепил это ум как город-крепость, с оружием мудрости человек
борется с искушениями и смертью (Мара), охраняя добычу, непривязанную ».
Хорошо прирученный разум приносит счастье многим. Когда человек
выполняет действия (словесные, умственные и физические) с чистым умом,
результаты будут полезными или счастливыми.

Будда представил сравнение тени, следующей за человеком.
Тень, идущая за человеком, его не беспокоит. Иногда он может стать
компаньоном для устранения одиночества: «Ум предшествует всем
познаваемым, ум - их главный, ум, они,
Если с ясным и уверенным умом нужно либо говорить, либо действовать, счастье следует
вызвано тем, что тень не покидает


Все Будды советуют своим последователям совершать полезные действия.
Следовательно, есть много мест, где такие действия поощряются. В одном
месте Будда заявил:
«Подобно тому, как из множества цветов создано
много гирлянд, так и человек, рожденный в этом мире, должен совершить
много добродетельных поступков» (все цитаты взяты из Дхаммапада -
сборник коротких стихов в Типитаке)

https://www.youtube.com/watch?v=87xE6ROki80

Метод для Джхана - Аджан Брам

Аджан Брам - духовный директор Буддийского общества Западной Австралии.


В этом выступлении 9-дневного медитативного ретрита 1997 года Аджан
Брам дает представление о достижении джханы - «поглощения» - в вашей
практике медитации.

4969/5000
Character limit: 5000
https://www.youtube.com/watch?v=px5OT70fuAw КАК ИСПОЛЬЗОВАТЬ СУХУЮ ГЛИНУ ВОЗДУХА | Фатема Арт Шоу

Фатема Арт Шоу
15,5 тыс. Подписчиков
Это эпизод, наполненный вареньем, чтобы помочь любому, кто думает об использовании воздушной сухой глины.
Надеюсь, это поможет всем начинающим.

Если у вас есть какие-либо вопросы, пишите в разделе комментариев.

Нажмите на эту ссылку, чтобы купить глину DAS:
https://amzn.to/2NI0JYA

Чтобы купить цветную глину, нажмите на эту ссылку:
https://amzn.to/2OWT6tu

Twitter-
https://twitter.com/fatemasartshow
facebook-https: //www.facebook.com/Fatemas-Art -…
INSTAGRAM-
https: //www.instagram.com/fatemasarts …

fatemasartshow@gmail.com

Спасибо за просмотр! :)
категория
Люди и блоги


Сравнение Будды с Первой Джханой было глиняным шариком (использованным в
качестве мыла) с достаточным количеством влаги, не слишком сухим и не
вытекающим.

Глиняный шарик обозначает объединенный разум, в
котором внимательность ограничена очень маленькими областями, созданными
«колебанием». Влага означает блаженство, вызванное полным уединением с
миром чувств пяти. Влага, пронизывающая глиняный шарик, полностью
указывает на блаженство, полностью пронизывающее пространство и
продолжительность умственного опыта. Позже это признается как
блаженство, за которым следует блаженство, а затем еще большее
блаженство без перерыва. Влага, которая не вытекает, описывает
блаженство, всегда сохраняющееся в пространстве, порожденном колебанием,
никогда не вытекающее из этой области разума в мир пяти чувств, пока
сохраняется Джхана.
Об этом сайте
youtube.com
КАК ИСПОЛЬЗОВАТЬ СУХУЮ ГЛИНУ Фатема Арт Шоу
Это эпизод с джемом, который поможет любому подумать об использовании воздушной сухой глины… Джагатисан, из какого вы города?
4/9 завершено
общественного
вступление
Добавьте короткую биографию, чтобы рассказать людям больше о себе.
Добавить био

Текущий город или город
рабочее место
Школа или университет
Родной город
Семейное положение


Продемонстрируйте, что для вас важно, добавив фотографии, страницы,
группы и многое другое в избранный раздел в вашем общедоступном профиле.
Добавить в избранное
Фото
Добавить фото
Изображение может содержать: 1 человека, ночь
Друзья · 52
Найти друзей
Прия Мурти

Айяппа Раматирт

Рави Кумар
Мунияппа Б С П

Ананд Даса

Суреш Кумар
Kuttymamu

Хули Хулагаппа

Парвез Хан Хан
Английский (Великобритания) · Английский (США) · ಕನ್ನಡ · اردو · मराठी
Конфиденциальность · Условия · Реклама · AdChoices
· Печенье ·
Больше
Facebook © 2019

Создать пост
Фото / Видео
Живое видео
Случай из жизни
Что у тебя на уме?

Фото / Видео
Отметить друзей
Feeling / активность

https://www.youtube.com/watch… ਬਹੁਤ ਵਧੀਆ song ਧਰਮਵੀਰ ਥਾਂਦੀ ਵੀਰ ਦਾ ਇੱਕ ਵਾਰ ਜਰੂਰ ਵੇਖੋ Dharmvir Thandi New Song 2016

https://www.youtube.com/watch?v=vdMj_xHJA3E

Открытие Будды Вихары в Пенджабе

mettaoftube
88 подписчиков … Продолжить чтение
Об этом сайте
youtube.com
Открытие Будды Вихары в Пенджабе
Д-р Амбедкар Нагар Махалпур роуд, Сундх, ITI, Расст. Наваншахр Пенджаб

https://www.reddit.com/r/reactiongifs/

Assim, ouvi dizer que em uma ocasião
o Abençoado estava hospedado em Savatthi no Bosque de Jeta, no Anathapindika … Продолжить чтение
Об этом сайте
reddit.com
Реакция GIFS: Ваши нелепые ответы на все. • r / responsegifs

https://jewjewjew.com/portugal-sou.kosherKosher Шаббат-совместимые результаты поиска для Португалии Sou

L’Хаим! לחיים и добро пожаловать в JewJewJew.com - первую в мире поисковую систему, совместимую с шаббатом …. Продолжить чтение
jewjewjew.com
Португалия Sou
Шаббат Поисковая система JewJewJew.com
L’Хаим! לחיים и добро пожаловать на JewJewJew.com - первую в мире поисковую систему, совместимую с шаббатом. JewJewJew.com соответствует святым законам…

https://www.youtube.com/watch?v=ziWa6mSolU4
Inwestowanie w nieruchomości KROK po KROKU. Зобач Джак Роби рантье

Polski Rentier
Подписчики 5.34K … Продолжить чтение
Об этом сайте
youtube.com
Inwestowanie w nieruchomości KROK po KROKU. Зобач Джак Роби рантье

https://www.youtube.com/watch?v=ziWa6mSolU4


Inwestowanie w nieruchomości KROK po KROKU. Зобач Джак Роби рантье

Polski Rentier
Подписчики 5.34K … Продолжить чтение
Об этом сайте
youtube.com
Inwestowanie w nieruchomości KROK po KROKU. Зобач Джак Роби рантье
https://www.youtube.com/watch?v=tGK74izUj5I
POLSKI крок по крокодилу Австралии

epolisheu
425 подписчиков … Продолжить чтение
Об этом сайте
youtube.com
POLSKI крок по крокодилу Австралии
Szkolenia metodyczne dla nauczycieli języka polskiego w Australiaii. Ивона …

https://www.youtube.com/watch?v=NK9hfh2OrFw

Как завоевать победу Аллаха Суфитский центр медитации Аль-Фатх
بنابراین من آن را در یک مورد شنیده ام
مبارک در Savovethi در Grove’s Grove ، آناتاپیندیکا ماند
صومعه اکنون در آن زمان مبارک دستور می داد ، … Продолжить чтение
Об этом сайте
youtube.com
Как завоевать победу Аллаха Суфитский центр медитации Аль-Фатх
Суфийский Центр Медитации, представляющий Суфийские Реалии, Суфийские Учения и Суфи…
https://www.youtube.com/watch?v=IkBzr75YKOM
Настоящее счастье, что такое суфийский медитационный центр

Путь Мухаммедана Суфийские реалии

4987/5000
Character limit: 5000
https://giphy.com/.…/cheezburger-cleaning-animation-kXBVtKjL
GIPHY

https://giphy.com/…/yunggravy-music-video-1ZzTS0qJ8Uxx60obq5

https://giphy.com/.…/cheezburger-cleaning-animation-kXBVtKjL
GIPHY

https://giphy.com/…/yunggravy-music-video-1ZzTS0qJ8Uxx60obq5
GIPHY

https://giphy.com/.…/adweek-magic-mike-mr-clean-26gscNQHswYi

Четвёртая джхана уподобляется человеку, укутанному с головы до ног чистой белой тканью.


Человек представляет разум. Чистая белая ткань олицетворяет совершенную
чистоту как невозмутимости, так и внимательности, которая является
отличительной чертой Четвертой Джханы. Ум в Четвертой Джхане безупречен,
безупречен, как чистая ткань, совершенно неподвижен и просто смотрит,
чисто и просто. Конечно, эта абсолютная чистота миролюбия пронизывает
все тело ментального опыта, от начала до конца, точно так же, как белая
ткань полностью покрывает тело человека с головы до пят.

https://www.youtube.com/watch?v=_tfct_zW88A
Джанас - семь шагов на небеса (и один за их пределами) Аджан Брам

Буддийское общество
1.76K подписчиков … Подробнее
Об этом сайте
youtube.com
Джанас - семь шагов на небеса (и один за их пределами) Аджан Брам

https://www.learnreligions.com/the-symbol-of-the-lotus-4499
hism
Символ Лотоса

Третья джхана описана метафорой цветка лотоса, который процветает, погружаясь в прохладную воду озера. …Продолжить чтение
learnreligions.com
Безупречное появление из грязи: буддийский символ лотоса

https://www.youtube.com/watch?v=ZKgpmK_K64o
Айя Хема - Английский - Первая и Вторая Джана

Будда-Хаус Тьюб
3,67 тыс. Подписчиков … Продолжить чтение
Об этом сайте
youtube.com
Айя Хема - Английский - Первая и Вторая Джана
Айя Хема - английский медитационный ретрит - ферма Green Gulch - First and…

https://giphy.com/gifs/summer-way-air-nZiSB20FXgr28
GIPHY

https://giphy.com/gifs/y8KyUdJgFlbK8
GIPHY

https://giphy.com/.…/justin-cinemagraph-lake-sierras-dxluGtA
https://giphy.com/.…/justin-cinemagraph-lake-sierras-dxluGtA
GIPHY

https://www.youtube.com/watch?v=Erskyz_wDP4

Здоровые реки: озеро Йелвелл наполняется водой!

AusConservation
Озеро Йелвелл когда-то было сухим озером в озерах Хаттах - смотрите,
как оно наполняется водой! Изображения были сняты и переданы
дистанционно через солнечные камеры, расположенные на озерах Хаттах.
Спасибо за вашу поддержку нашей кампании www.justaddwater.org.au …. Подробнее
Об этом сайте
youtube.com
Здоровые реки: озеро Йелвелл наполняется водой!
Озеро Йелвелл когда-то было сухим озером в озерах Хаттах - смотрите, как оно наполняется …

https://www.youtube.com/watch?v=TIY_C1sSTdU
Об этом сайте
youtube.com
Подземные источники и гейзеры

https://giphy.com/gifs/pot-potter-pottery-PghrWy9IQVcY5TeYiS
https://giphy.com/gifs/pot-potter-pottery-PghrWy9IQVcY5TeYiS
GIPHY

https://www.youtube.com/watch…
Здоровые реки: озеро Йелвелл наполняется водой!
AusConservation
Озеро Йелвелл когда-то было сухим озером в озерах Хаттах - смотрите,
как оно наполняется водой! Изображения были сняты и переданы
дистанционно через солнечные камеры, расположенные на озерах Хаттах.
Спасибо за вашу поддержку нашей кампании www.justaddwater.org.au.
категория
Некоммерческие организации и активистыhttps: //www.youtube.com/watch? V = 7F81BHCATFs
Австралийский фонд охраны природы, просто добавь воды Оливер Клифтон
97 подписчиков
В 2010 году Австралийский фонд охраны природы провел кампанию по
мобилизации общественной поддержки для закупки воды на открытом рынке,
чтобы вернуть экологические потоки в водно-болотные угодья озера Хаттах
на севере Западной Виктории. Кампания имела ошеломляющий успех: 400
миллионов литров воды было возвращено в озера, что помогло восстановить
экосистемы, находящиеся под угрозой исчезновения. Режиссер Оливер
Клифтон http: //www.acfonline.org.au/articles / …
категория

Некоммерческие организации и активизм Об этом
сайтеyoutube.comАвстралийский фонд охраны природы, просто добавь водыВ
2010 году Австралийский фонд охраны природы провел кампанию по сбору
средств…
Вторая Джана уподоблена озеру без внешнего входа для воды, но с источником в самом озере, наполняющем озеро прохладной водой.
Озеро представляет разум. Полное отсутствие какого-либо пути, которым
вода извне может проникнуть в озеро, описывает недоступность ума во
Второй Джхане от любого влияния снаружи. Даже делатель не может войти в
такой ум. Такая герметичная недоступность от всех внешних воздействий
является причиной каменистой тишины Второй Джханы. Внутренний источник,
снабжающий источником прохладной воды, представляет собой аджхаттам
сампасаданам, внутреннюю уверенность в блаженстве Второй Джханы. Эта
внутренняя уверенность вызывает полное отпускание, охлаждая ум до
неподвижности и освобождая его от всех движений. Прохлада означает само
блаженство, порожденное самадхи или неподвижностью, которое пронизывает
весь ментальный опыт, неизменный на протяжении всей джханы.
https://giphy.com/.…/justin-cinemagraph-lake-sierras-dxluGtA
https://giphy.com/…/summer-way-air-…//www.youtube.com/watch…

Айя Хема - Английский - Первая и Вторая Джана

Будда-Хаус Тьюб
3,67 тыс. Подписчиков
Айя Кхема - английский медитационный ретрит - ферма “Зеленый Галч” - первая и вторая джхана
категория
образование
Сравнение Будды с Первой Джханой состояло из глиняного шарика
(использованного в качестве мыла) с достаточным количеством влаги, ни
слишком сухого, ни просачивающегося. Показать подписчиков 15.5 тыс. Это
эпизод, наполненный пробками, который поможет всем, кто задумывается об
использовании воздушной сухой глины. Надеюсь, это поможет всем новичкам.
Если у вас есть какие-либо вопросы, пожалуйста, не стесняйтесь писать в
разделе комментариев. Нажмите на эту ссылку, чтобы купить глины DAS:
https: //amzn.to/2NI0JYAДля покупки цветной глины Нажмите на эту ссылку:
https://amzn.to/2OWT6tuTwitter- https://twitter.com/…/www.faceboo…/Fatemas-Art-…INSTAGRAM-
https://www.instagram.com/fatemasarts…fatemasartshow@gmai… вам за просмотр! :) Категория Люди и блоги
Глиняный шарик обозначает объединенный разум, в котором внимательность
ограничена очень маленькими областями, созданными «колебанием». Влага
означает блаженство, вызванное полным уединением с миром чувств пяти.
Влага, пронизывающая глиняный шарик, полностью указывает на блаженство,
полностью пронизывающее пространство и продолжительность умственного
опыта. Позже это признается как блаженство, за которым следует
блаженство, а затем еще большее блаженство без перерыва. Влага, которая
не вытекает, описывает блаженство, всегда сохраняющееся в пространстве,
порожденном колебанием, никогда не вытекающее из этой области разума в
мир пяти чувств, пока сохраняется Джхана.
Об этом http://xn--youtube-1fg9b0b0fo.com/
КАК ИСПОЛЬЗОВАТЬ СУХУЮ ГЛИНУ ВОЗДУХА | Fatema’s Art Show - это эпизод,
наполненный джемом, который поможет любому, кто задумывается об
использовании воздушной сухой глины…

Вторая Джана уподобляется
озеру без внешнего входа для воды, но с источником в самом озере,
пополняющим озеро прохладной водой. Озеро Сохранение Йелвелл когда-то
было сухим озером в озерах Хаттах - смотрите, как оно наполняется водой !
Изображения были сняты и переданы дистанционно через солнечные камеры,
расположенные на озерах Хаттах. Спасибо за вашу поддержку нашей кампании
www.justaddwater.org.au. Категория Некоммерческие организации и активизм

https://www.youtube.com/watch?v=TIY_C1sSTdU
Источники подземных вод и гейзерыО этом сайтеyoutube.comГрузовые
источники и гейзеры Озеро представляет разум. Полное отсутствие
какого-либо пути, которым вода извне может проникнуть в озеро, описывает
недоступность ума во Второй Джхане от любого влияния снаружи. Даже
делатель не может войти в такой ум. Такая герметичная недоступность от
всех внешних воздействий является причиной каменистой тишины Второй
Джханы. Внутренний источник, снабжающий источником прохладной воды,
представляет собой аджхаттам сампасаданам, внутреннюю уверенность в
блаженстве Второй Джханы. Эта внутренняя уверенность вызывает полное
отпускание, охлаждая ум до неподвижности и освобождая его от всех
движений. Прохлада означает само блаженство, порожденное самадхи или
неподвижностью, которое пронизывает весь ментальный опыт, неизменный на
протяжении всей джханы. Об этом сайтеyoutube.comЗдоровые реки: озеро
Йелвелл наполняется водой! Озеро Йелвелл когда-то было сухим озером в
озерах Хаттах - смотрите, как оно наполняется …
https://giphy.com/.…/justin-cinemagraph-lake-sierras-dxluGtA
https://giphy.com/…/www.learnr…/the-symbol-of-the-lotus-4499
Его Третья Джхана описана метафорой цветка лотоса, который процветает, погружаясь в прохладную воду озера.


Лотос представляет разум в Третьей Джхане. Вода может охладить лепестки
и листья лотоса, но никогда не сможет проникнуть в лотос, так как вся
вода скатывается с лотоса. Прохлада означает сукха, а влажность - это
пити. Итак, подобно лотосу, погруженному в воду, ум в Третьей Джхане
охлаждается сукхой, но не пронизывается пити. Разум в Третьей Джхане
переживает только сукху. В Третьей Джане ум продолжает ощущать
неподвижность, похожую на скалу, никогда не выходя наружу, так же как
лотос в сравнении всегда остается погруженным в воду. Точно так же, как
блаженство Третьей Джханы поддерживает разум там, так и холодная вода,
которая представляет блаженство, заставляет лотос процветать. Еще раз,
уникальное блаженство Третьей Джханы пронизывает всю форму ментального
опыта, начиная с конца и заканчивая, так же, как холодные воды в подобии
сравнивают лотос с прохладой от его корней до кончиков.

Символ Лотоса

Фиолетовый лотос
Редкий пурпурный лотос. JeanL фотография / Getty Images
буддизм
буддизм

Происхождение и развитие
Цифры и Тексты
Стать буддистом
Тибетский и ваджраяна буддизм

Барбара О’Брайен
Обновлено 04 сентября 2018 г.
Лотос был символом чистоты еще до времен Будды, и он процветает в
буддийском искусстве и литературе. Его корни в мутной воде, но цветок
лотоса поднимается над грязью, чтобы расцвести чистым и ароматным.


В буддийском искусстве полностью цветущий цветок лотоса означает
просветление, а закрытый бутон представляет собой время до пробуждения.
Иногда цветок частично раскрыт, его центр скрыт, что указывает на то,
что пробуждение выходит за рамки обычного зрения.

Грязь, питающая
корни, представляет нашу грязную человеческую жизнь. Именно среди
нашего человеческого опыта и наших страданий мы стремимся вырваться на
свободу и расцвести. Но пока цветок поднимается над грязью, корни и
стебель остаются в грязи, где мы живем. Стих дзен гласит: «Пусть мы
существуем в грязной воде с чистотой, как лотос».

Чтобы подняться
над грязью, чтобы цвести, требуется великая вера в себя, в практику и в
учение Будды. Итак, наряду с чистотой и просветлением, лотос также
представляет веру. Лотос в Палийском каноне

Исторический Будда
использовал символику лотоса в своих проповедях. Например, в Дона Сутте
(Пали Типитика, Ангуттара Никая, 4.36) Будду спросили, был ли он богом.
Он ответил,

«Точно так же, как красный, синий или белый лотос -
рожденный в воде, выросший в воде, поднимающийся над водой, - не боится
воды, как я - рожденный в мире, выросший в мире, победив мир - живи
незатронутым миром. Вспомни меня, брахман, как «пробудившегося».
[Перевод Таниссаро Бхиккху]

В другом разделе «Типитаки», «Терагата» («стихи старших монахов»), есть стихотворение, приписываемое ученику Удайину:

Как цветок лотоса,
Возникший в воде, цветет,
Чистый аромат и приятный ум,
Пока не залитый водой,
Точно так же, рожденный в мире,
Будда пребывает в мире;
И как лотос у воды,
Он не пропитан миром. [Эндрю Олэндзки перевод]

Другие виды использования лотоса как символа

Цветок лотоса является одним из восьми благоприятных символов буддизма.

Согласно легенде, до рождения Будды его мать, королева Майя, мечтала о белом слоне-быке, несущем в своем хоботе белый лотос.


Будды и бодхисаттвы часто изображаются как сидящие или стоящие на
пьедестале лотоса. Будда Амитабха почти всегда сидит или стоит на
лотосе, и он также часто держит лотос.

Лотосовая сутра - одна из самых уважаемых сутр Махаяны.

Хорошо известная мантра Ом Мани Падме Хум примерно переводится как «жемчужина в сердце лотоса».

В медитации для позы лотоса необходимо сложить ноги так, чтобы правая нога опиралась на левое бедро, и наоборот.


Согласно классическому тексту, приписанному японскому мастеру дзен-сото
Кейзану Джокину (1268–1325) «Передача света (Денкороку)», Будда однажды
произнес тихую проповедь, в которой он поднял золотой лотос. Ученик
Махакашьяпа улыбнулся. Будда одобрил реализацию пробуждения Махакашьяпы,
сказав: «У меня есть сокровищница ока истины, невыразимый разум
Ниббаны. Это я вверяю Кашьяпе».
Значение цвета

В буддийской иконографии цвет лотоса передает особое значение.


Голубой лотос обычно представляет совершенство мудрости. Это связано с
бодхисаттвой Манджушри. В некоторых школах синий лотос никогда не
расцветает, и его центр не виден. Догэн писал о голубых лотосах в пучке
Куге (Цветы космоса) Шобогенцо.

«Например, время и место открытия
и цветения голубого лотоса находятся в разгар огня и во время пламени.
Эти искры и пламя являются местом и временем открытия и цветения
голубого лотоса. Все искры и Пламя находится в месте и времени места и
времени раскрытия и расцвета голубого лотоса. Знайте, что в одной искре
сотни тысяч голубых лотосов, цветущих в небе, цветущих на земле,
цветущих в прошлом, цветущих в настоящем. Переживание настоящего времени
и места этого пожара - это переживание голубого лотоса. Не дрейфуйте к
этому времени и месту появления цветка голубого лотоса “. [Ясуда Джошу
Роши и Анзан Хосин сэнсэй перевод]

Золотой лотос представляет собой осознанное пробуждение всех Будд.
Розовый лотос представляет Будду, историю и преемственность Будд.
В эзотерическом буддизме пурпурный лотос редок и мистичен и может
передавать многое, в зависимости от количества сгруппированных цветов.
Красный лотос ассоциируется с Авалокитешварой, бодхисаттвой
сострадания. Это также связано с сердцем и с нашей оригинальной, чистой
природой.
Белый лотос означает психическое состояние, очищенное от всех ядов.
learnreligions.com
Безупречное появление из грязи: буддийский символ лотоса

Leave a Reply