Free Online FOOD for MIND & HUNGER - DO GOOD 😊 PURIFY MIND.To live like free birds 🐦 🦢 🦅 grow fruits 🍍 🍊 🥑 🥭 🍇 🍌 🍎 🍉 🍒 🍑 🥝 vegetables 🥦 🥕 🥗 🥬 🥔 🍆 🥜 🎃 🫑 🍅🍜 🧅 🍄 🍝 🥗 🥒 🌽 🍏 🫑 🌳 🍓 🍊 🥥 🌵 🍈 🌰 🇧🇧 🫐 🍅 🍐 🫒Plants 🌱in pots 🪴 along with Meditative Mindful Swimming 🏊‍♂️ to Attain NIBBĀNA the Eternal Bliss.
Kushinara NIBBĀNA Bhumi Pagoda White Home, Puniya Bhumi Bengaluru, Prabuddha Bharat International.
Categories:

Archives:
Meta:
December 2014
M T W T F S S
« Nov   Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
12/30/14
1371 LESSON 311214 WEDNESDAY FREE ONLINE E-Nālanda Research and Practice UNIVERSITY run by http:sarvajan.ambedkar.org chandrasekhara.tipitaka@gmail.com Please render exact translation in your mother tounge and all other languages you know for this Google translation practice and spread and become a Sota panna (Stream Enterer) to reach Eternal Bliss as Final Goal. SELF AWAKEN ONE’S WITH AWARENESS PRACTICE IN A NUT SHELL DO NO EVIL ! ALWAYS DO GOOD !! BE MINDFUL !!! BEST PHYSICIANS DR. DIET ! DR. QUIET !! DR. MERRY AWAKEN ONE WITH AWARENESS THE MIGHT !!! Course Program 1. Kamma-Samiddhi Sutta in Classical Romanian,Russian,
Filed under: General
Posted by: site admin @ 5:49 pm


Jai Hind!
1371 LESSON 311214 WEDNESDAY
FREE ONLINE E-Nālanda Research and Practice UNIVERSITY

run by

http:sarvajan.ambedkar.org

chandrasekhara.tipitaka@gmail.com
Please
render exact translation in your mother tounge and all other languages
you know for this Google translation practice and spread and become a
Sota panna (Stream Enterer) to reach Eternal Bliss as Final Goal.


SELF AWAKEN ONE’S WITH AWARENESS PRACTICE IN A NUT SHELL

DO NO EVIL !
ALWAYS DO GOOD !!
BE MINDFUL !!!

BEST PHYSICIANS

DR. DIET !
DR. QUIET !!
DR. MERRY AWAKEN ONE WITH AWARENESS THE MIGHT !!!

Course Program 1. Kamma-Samiddhi Sutta in Classical Romanian,Russian,

68)  Classical Romanian
68) clasică română

68) clasică română
68) clasică română

1371 LECȚIA 311214 miercuri
ONLINE GRATIS E-Nalanda cercetare si practica UNIVERSITATEA
condus de
http: sarvajan.ambedkar.org

chandrasekhara.tipitaka@gmail.com
Vă rugăm să face traducere exactă în tounge mama ta și toate celelalte limbi pe care le cunoașteți pentru această practică traducere Google și răspândirea și să devină un panna Sota (Stream Enterer) pentru a ajunge la Eternal Bliss ca final Gooooool.

SELF trezi cuiva cu conștientizarea practica intr-un NUT SHELL

Nu faceți nimic rău!
ÎNTOTDEAUNA face bine !!
Fii conștient !!!

CELE MAI BUNE MEDICI

DR. DIETA!
DR. LINISTE !!
DR. MERRY trezi ONE cu conștientizarea puterea !!!

Programul cursului 1. Kamma-Samiddhi Sutta în clasica

altWriting în textul Pali și EnglishImagecanonical

Samiddhi Sutta
Despre Samiddhi
Traducere din Pali prin Thanissaro Bhikkhu
Pentru distribuție gratuită numai

Nota traducătorului: Pali Canonul este unic în abordarea sa față de lumea spiritelor. În timp ce confirma existenta de băuturi spirtoase și alte niveluri mai rafinate ale ființelor, se insistă asupra faptului că acestea nu sunt vrednic de închinare.Buddha, la urma urmei, este profesorul nu numai de ființe umane, dar și a ființelor cerești; și multe ființe cerești nu sunt deosebit de cunostinte sau avansat spiritual, în ciuda starea lor rafinat.Canonul ilustrează acest punct într-un număr de satire blând. Cel mai renumit este Kevatta Sutta (DN 14), în cazul în care se lampooned ignoranța și emfaza a unui creator presupune atotcunoscător. Acest discurs este un alt exemplu de divertisment din același gen, subliniind dificultățile de predare mai avansate Dhamma pentru orice ființă umană - sau divin - care este obsedat de plăceri senzuale. La auzul unor versete legate de stat cel trezit de spirit - care nu este supusă de timp și este vizibil aici și-acum - Devata nu le poate înțelege și este capabil să înțeleagă doar câteva principii foarte simple de practică Dhamma. Este neobișnuit ca Buddha să urmărească cuvintele sale până în prezent peste capetele ascultătorilor săi. Poate că în acest caz, ca și în SN I.1, el vrea să supună mândria Devata de. În orice caz, există speranță pentru ei: ca Comentariu subliniază, înțelegerea ei acoperă în mod rudimentar toate elementele Cale Noble opt ori. Dacă urmează prin înțelegere cu ea, e pe drumul spre realizările mai mari.

Acest discurs conține, de asemenea, unele joc de cuvinte pe cuvintele timpul (Kala) și sub rezerva de timp (Kalika). Timpul poate însemna nu numai timp, în sensul general, ci, de asemenea, timp de una de deces (o persoană care a decedat se spune că a făcut lui / ei timp). Aceste două sensuri ale cuvântului stau la baza primul schimb între Ven. Samiddhi și Devata. Sub rezerva timp poate însemna care se poate obține numai după o anumită perioadă de timp sau bun numai pentru o anumită perioadă de timp: aceste sensuri stau la baza al doilea schimb său.

Am auzit , pe de o ocazie Cel Binecuvântat stătea lângă Rajagaha la mănăstire Tapoda. Apoi, Ven. Samiddhi, ca noaptea a fost încheiată, sa sculat și a mers la Tapoda Hot Springs să se scalde membrele sale. După scăldat membrele sale și ieșit din arcurilor, el a stat purtând doar roba mai mic, lăsându membrele uscat.

Apoi, un anumit devata, în extrem de departe de noapte, strălucirea ei extremă aprinderea întregului Tapoda Hot Springs, abordat Ven. Samiddhi. La sosire, în timp ce în picioare în aer, ea îl adresat cu acest verset:

     Fără să fi bucurat
     plăceri senzuale,
     te duci pentru milostenie, călugăr.
     Nu merge pentru pomană
     după ce sa bucurat.
     După ce sa bucurat, călugăr,
     apoi du-te pentru pomană.
     Nu lasa timp sa treci de.

Ven. Samiddhi a răspuns:

     Nu știu timpul meu.
     timpul meu
     este ascunsă.
     Ea nu poate fi văzut.
     De aceea, nu au beneficiat,
     Mă duc pentru milostenie:
     Nu lasa timpul meu dă-mi de.

Apoi Devata, coboară pe pământ, a spus Ven. Samiddhi, “Ați ieșit în timp ce tineri, călugăr - cu părul negru, dotat cu binecuvântările tineri, în prima etapă a vieții - fără să fi jucat cu plăcerile senzuale Bucurați-vă de senzualitate uman, călugăr nu scăpați ceea ce este.. vizibil aici și-acum în căutarea a ceea ce e supus la timp.

Prietenul meu, nu mă dropping ce e vizibil aici-și-acum în căutarea a ceea ce e supus la timp. Sunt în scădere ceea ce e supus la timp în căutarea a ceea ce este vizibil aici-și-acum. Pentru Cel Binecuvântat a spus că plăceri senzuale sunt supuse timp, de mult stres, multă disperare, și dezavantaje mai mari, întrucât aceasta Dhamma este vizibil aici și-acum, nu fac obiectul timp, invitând toți să vină și să vadă, pertinente, să fie cunoscut de către cei înțelepți pentru înșiși.

Dar, călugăr, în ce fel are Binecuvântat a spus plăcerile senzuale sunt supuse timp, de mult stres, multă disperare, și dezavantaje mai mari? Și cum este aceasta Dharma vizibil aici și-acum, nu fac obiectul timp, invitând toate să vină și să vadă, pertinente, să fie cunoscut de către cei înțelepți pentru ei înșiși?

Sunt nou, prietenul meu, nu de mult a ieșit, de curând vin la această Dhamma și disciplină. Eu nu pot explica în detaliu. Dar Binecuvântat, demn și pe bună dreptate de sine trezită, stă aici, în Rajagaha la mănăstire Tapoda. După dus la el, întreabă-l această problemă. După cum explică el, asta e modul în care ar trebui să-l amintesc.

Călugărul, nu e ușor pentru noi să mergem la Binecuvântat, așa cum el este înconjurat de alte deva de mare influență. Dar dacă te duci la Cel Binecuvântat și-l întrebi această problemă, voi veni de-a lungul a asculta Dhamma.

Raspunzand la Devata, cum spui tu, prietenul meu, Ven. Samiddhi a mers la Cel Binecuvântat. La sosire, el plecat la Cel Binecuvântat și se așeză la o parte. În timp ce stătea acolo, a declarat el Binecuvântat lui întreaga conversație cu Devata. Acum, Doamne, dacă asta devata a spus adevărul, ea nu este departe de aici.

Când acest lucru a fost spus, Devata a spus Ven. Samiddhi, Cere, călugăr! Cere! Am ajuns prin intermediul.

Apoi Cel Binecuvântat a recitat acest verset la Devata:

     Perceperea în termeni de semne, ființe
     să ia o poziție cu privire la semne.
     Nu înțelege pe deplin semne, ei
     intra în obligațiuni
     de moarte.
     Dar intelegerea pe deplin semne, o
     nu interpreta
      un semnificant.
     Cu toate acestea, există nimic pentru el
     prin care s-ar spune,
     Pentru el nu apare nici gând.

     Dacă știți acest lucru, spirit, apoi spune așa.

Eu nu înțeleg, domnul, sensul detaliat al Binecuvântat este scurtă declarație. Ar fi bine dacă s-ar Binecuvântat vorbi în așa fel încât eu înțeleg sensul detaliat al Binecuvântat este scurtă declarație.

Binecuvântat a spus:

     Cine interpretează
     egal
     superioare” sau
     inferior
     prin care el ar disputa.
     Întrucât, la un afectată de aceste trei,
     egal
     superioară
     nu apar.

     Dacă știți acest lucru, spirit, apoi spune așa.

Eu nu înțeleg, domnul, sensul detaliat al Binecuvântat este scurtă declarație. Ar fi bine dacă s-ar Binecuvântat vorbi în așa fel încât eu înțeleg sensul detaliat al Binecuvântat este scurtă declarație.

Binecuvântat a spus:

     Avand clasificări varsat,
     trecut dincolo de vanitate,
     el are aici
     tăiat
     prin pofta
     pentru nume
     și formă:
     Aceasta -
     legăturile lui taie,
     liber de probleme,
     din dor -
     deși ei caută ei nu-l pot găsi,
     ființe umane și cerești,
     aici și dincolo,
     în ceruri
     sau orice domiciliu.

     Dacă știți acest lucru, spirit, apoi spune așa.

Doamne, iată cum am înțeles sensul detaliat al Binecuvântat este scurtă declarație:

     In tot în lume,
     fiecare lume,
     tu ar trebui să facă nici un rău
     cu vorbire,
     corp,
     sau minte.
     Având în plăceri senzuale abandonate
      - Atent, alerta -
     Nu însoți cu suferință și stres,
     cu ceea ce nu se referă
     gol.

 
https://www.youtube.com/watch?v=Q4Pm5Xh7oMI
24. Samiddhi Sutta (සමිද්ධිසූ ත්රය) Cuv Doloswela Udithadheera Thero 26 Feb12 - 55:03 minute

lumânare Related site-uri cuprins:
Pali cântând
Ediții Pali Canon
primeri Pali
traduceri în limba engleză
Pali-to-engleză dicționare

https://www.youtube.com/watch?v=n16o2TYpKyQ -15: 27 de minute
Scandând Funerare - Theravada Budism - Pali - Abhayagiri monahal (text + scandând)

Publicat pe 27 iunie 2014
Pali incantație a Theravada (sud), a școlii budiste ca scandat de bhikkhus (Monahi) din manastire budista Abhayagiri. . 1. Namo tassa2 Dhammasangani Matika3 Patthana-Matika-Patho4 Vipassana-Bhumi-Patho5 Karaniya Metta Sutta6 anicca sankharaRessources vata pentru un studiu ulterior:.... Http: //www.dhammatalks.net/Articles/B http: //issuu.com/erycamel/docs/wat_la…Audio și fotografie luată de la http: //www.abhayagiri.orgMay toate ființele să fie eliberate de orice suferință.

 

NAMO BUDDHAYA

 

 

Dragi prieteni, în Dhamma,

 

Intrăm într-o altă an. Uită-te înapoi viața ta și a vedea care au fost lucrurile de premiere ai făcut și ce au rămas nefăcute și care au fost cauzele mizerie. Fiecare zi este o nouă și puteți lua noi măsuri cu zâmbet iertându alții și iertați-le admirand minuni ale vieții. Este o astfel de oportunitate minunata pentru partajare, zâmbitor, da drumul și pentru eliberare. Viața umană este într-adevăr un cadou!

 

Cu recunoștință îmi exprim o mare vă mulțumesc pentru prietenia ta pe calea progresului.

http://www.namaskarhealing.com/files/namaskarhealing/files/logo_small.png

 

Dorim, te întorci în fiecare moment în pace și fericire. doresc un An Nou foarte, foarte plăcut 2015. Fie ca voi toți să fie fericit și bine! Fie binecuvântările Supreme Buddha înconjoară viața Dvs. cu stare bună de sănătate și pace, prosperitate și mulțumire, înțelepciune și compasiune!

 

Cu multa Metta,

Ananda Bhante

Secretar General,

Maha Bodhi Society,

14, Kalidasa Raod,

Gandhinagar,

Bengaluru 560009 India

E-mail: info@mahabodhi.info

www.mahabodhi.info

numărătoarea inversă newyear
animat gifanimated gif
animat gifanimated gifanimated gifanimated gif

Alt
Chiar și după știind că încă de ce se urmează hinduism? Sunt sclavi mentale sau retardat mintal nu înțelege astfel de lucru simplu. Se pare că avem prea multe ipocriți în societatea noastră.
B. R. Ambedkar Liste fotografie a lui.
Ia-o frână și ceas:

http://www.familytiez.com/video/gin.htm

69)  Classical Russian
69) Классическая России

69) Классическая России
69) Классическая России

1371 УРОК 311214 среде
Бесплатные онлайн E-Nalanda научно-практическая УНИВЕРСИТЕТ
в ведении
HTTP: sarvajan.ambedkar.org

chandrasekhara.tipitaka@gmail.com
Пожалуйста, сделать точный перевод в вашем родном Tounge и всех других языков ты знаешь, для этой практики перевода Google и распространяться и Сота Панна (Stream Входящего), чтобы достичь Вечное Блаженство, как конечная цель.

SELF пробудить свое с пониманием практики в скорлупе ореха

Не делали никакого зла!
ВСЕГДА делать добро !!
Будьте внимательны !!!

ЛУЧШИЕ ВРАЧИ

DR. ДИЕТА!
DR. ТИХИЙ !!
DR. ВЕСЕЛЫЙ AWAKEN ONE с пониманием, возможно, !!!

Программа курса 1. Кама-Samiddhi Сутта в классической румынском языке,
altWriting в тексте на языке пали и Englishcanonical

Samiddhi Сутта
О Samiddhi
В переводе с пали Thanissaro Бхикху
Для бесплатного распространения только

Примечание переводчика: Pali Canon является уникальным в своем подходе к духовном мире. Хотя, подтверждающие существование духов и других, более утонченных уровней существ, он настаивает на том, что они не достойны поклонения.Будда, в конце концов, учитель не только людей, но и небесных существ; и многие небесные существа не особенно осведомлены или духовно развитый, несмотря на их изысканной государства.Canon подтверждает эту точку зрения в ряде нежных сатиры.Наиболее известным является Kevatta Сутта (DN 14), где невежество и помпезность якобы всезнающего творца высмеял. Этот дискурс является еще одним интересным примером того же жанра, указывая на трудности преподавания более продвинутый Дхамму любого существа - человек или божественное - кто одержим чувственных удовольствий. Услышав стихи, касающиеся пробужденного состояние своего ума - что не подвластно времени и виден здесь-и-сейчас - девата не могу понять их, и способен понять только несколько самых основных принципов практики Дхаммы. Это необычно для Будды, чтобы прицелиться его слова до сих пор над головами слушателей. Возможно, в этом случае, как и в SN I.1, он хочет подчинить гордость Деваты-х годов. Во всяком случае, есть надежда на нее: как Комментарий указывает, ее понимание охватывает в зачаточном моды всех элементов Благородный Восьмеричный Путь. Если она следует через ее понимание, она на пути к более высоким достижениям.

Этот дискурс также содержит некоторую игру слов на словах “время (кала) и с учетом времени (Калика). Время может означать не только время, в общем смысле, но и свое время смерти (человек, который умер, как говорят, сделали его / ее время“). Эти два значения слова лежат в основе первый обмен между преп. Samiddhi и девата. “С учетом времени может означать можно получить только после определенного времени” или “хорошее только в течение определенного периода времени: эти значения лежат в основе их второго обмена.

Я слышал, что в одном случае Благословенный пребывал рядом Раджагахе на Tapoda монастыря. Тогда Вен. Samiddhi, вечером, к концу, встал и пошел к Tapoda Хот-Спрингс купаться свои конечности. После купались свои конечности и вышел из источников, он стоял носить только нижнюю мантию, позволяя его конечности сухие.

Тогда наверняка девата, в дальнем крайности ночи, ее крайняя сияние освещает весь Tapoda Хот-Спрингс, подошел к преп. Samiddhi. По прибытии, стоя в воздухе, она обратилась к нему с этим стихом:

     Без насладившись
     чувственные удовольствия,
     вы идете на милостыню, инок.
     Вы не идете милостыню
     после того, как пользоваться.
     Получив удовольствие, монах,
     а затем пойти на милостыню.
     Не позволяйте время передать Вам.

Преподобный Samiddhi ответил:

     Я не знаю, мое время.
     Мое время
     скрыта.
     Она не может быть видно.
     Вот почему, не обладавший,
     Я иду милостыню:
     Не позволяйте мое время проходит мимо меня.

Тогда девата, спускаясь на землю, сказал преп. Samiddhi, Вы прошли вперед, одновременно молодой, монах - черноволосый, наделенный благословения молодежи на первом этапе жизни - без сыграв с чувственными удовольствиями пользоваться правами человека чувственность, монах Не бросайте, что есть.. видно здесь-и-сейчас в погоне за то, что подвластно времени.

Мой друг, я не падают, что здесь-и-теперь это видно в погоне за то, что подвластно времени. Я снижается, что здесь-и-теперь это предмет времени в погоне за то, что видно. Для Благословенный сказал, что чувственные удовольствия подвластна времени, из большой стресс, много отчаяния, и больше недостатков, в то время это Дхамма видна здесь-и-сейчас, а не подвластна времени, приглашая всех прийти и посмотреть, уместно, должен быть известен разумно сами .

Но, монах, каким образом имеет Благословенный сказал, что чувственные удовольствия подвластна времени, из большой стресс, много отчаяния, и больше недостатков? И как это Дхамма видно здесь-и-сейчас, а не подвластна времени, приглашая всех прийти и посмотреть, уместно, должен быть известен мудрый для себя?

Я новый, мой друг, не долго выйду, только недавно пришел в этот Дхармы и дисциплины. Я не могу объяснить это в деталях. Но Благословенный, достойный и правильно само-проснувшись, пребывает здесь, в Раджагахе на Tapoda монастырь. Пройдя его, задать ему этот вопрос. как он объясняет, вот как вы должны помнить это.

Монах, это не легко для нас, чтобы пойти в Благословенного, как он окружен другими девами большого влияния. Но если вы идете в Благословенного и задать ему этот вопрос, я приду вместе, чтобы услышать Дхарму.

Отвечая на девату, Как вы говорите, мой друг, Вен. Samiddhi пошел Благословенного. По прибытии, он поклонился Пресвятой One и сел в одну сторону. Как он сидел там он сказал Благословенный всю свою беседу с девату. Ныне, Господи, если это девата говорит правду, она не далеко отсюда.

Когда это было сказано, девата сказал преп. Samiddhi: «Просите, монах! Спросите! Я получил через.

Тогда Благословенный прочитал этот стих в девату:

     Воспринимая с точки зрения признаков, существами
     занять позицию на вывесках.
     Не в полной мере понимая знаков, они
     прийти в облигации
     смерти.
     Но полного понимания знаков, один
     не рассматривает
     означающее.
     Тем не менее, ничто не существует для него
     с помощью которых можно было бы сказать,
     Для него никакая мысль не происходит.

     Если вы знаете это, дух, то так и скажите.

Я не понимаю, о, Господи, подробную смысл кратком заявлении блаженной годов. Было бы хорошо, если бы Благословенный говорил таким образом, что я бы понять подробную смысл кратком заявлении Благословенный-х годов.

Благословенный сказал:

     Тот, кто конструирует
     равными”,
     Улучшенный“, или
     уступает
     тем, что он спор.
     В то время как к одному, не затронутых этими тремя,
     “равно”
     Улучшенный
     не происходит.

     Если вы знаете это, дух, то так и скажите.

Я не понимаю, о, Господи, подробную смысл кратком заявлении блаженной годов. Было бы хорошо, если бы Благословенный говорил таким образом, что я бы понять подробную смысл кратком заявлении Благословенный-х годов.

Благословенный сказал:

     Имея пролить классификации,
     вышел за пределы тщеславию,
     он имеет здесь
     вырезать
     через тяги
     наименование
     и форма:
     Вот этот -
     его облигации разрезать,
     свободной от неприятностей,
     от тоски -
     хотя они ищут они не могут найти его,
     человека и небесные существа,
     здесь и за ее пределами,
     на небесах
     или любой обитель.

     Если вы знаете это, дух, то так и скажите.

Господи, вот как я понимаю подробную смысл кратком заявлении Благословенный в:

     Во всем мире,
     Каждый мир,
     Вы не должны делать никакого зла
     с речью,
     тело,
     или ум.
     Отказавшись от чувственных удовольствий
      - Помнить, оповещения -
     не войди страданий и стресса,
     с тем, что не относится
     к цели.

 
https://www.youtube.com/watch?v=Q4Pm5Xh7oMI
24. Samiddhi Сутта (සමිද්ධිසූ ත්රය) Вен Doloswela Udithadheera Теро 26 Feb12 - 55:03 минут

свечи Сайты по теме содержание:
Pali пение
Пали Canon издания
пали праймеры
Перевод на английский язык
Пали на английский словари

https://www.youtube.com/watch?v=n16o2TYpKyQ -15: 27 минут
Похороны Пение - буддизм Тхеравады - пали - Abhayagiri монашествующим (+ повторяя текст)

Опубликовано 27 июня 2014
Pali пение тхеравады (южный) Буддизм школе скандировали монахи (монахов) в Abhayagiri буддийского монастыря. . 1. Намо tassa2 Дхаммасангани Matika3 Паттхана-Matika-Patho4 Випассана-Bhumi-Patho5 Karaniya Метта Sutta6 Anicca вата sankharaRessources для дальнейшего изучения:.... HTTP: //www.dhammatalks.net/Articles/B Http: //issuu.com/erycamel/docs/wat_la…Audio и снято с HTTP: //www.abhayagiri.orgMay все существа освобождаются от всех страданий.

68) Классическая Румынии
68) CLASICA Română

68) CLASICA Română
68) CLASICA Română

1371 LECŢIA 311214 miercuri
ОНЛАЙН БЕСПЛАТНО E-Nalanda cercetare си Практика Universitatea
condus де
HTTP: sarvajan.ambedkar.org

chandrasekhara.tipitaka@gmail.com
В. А. rugăm лицо traducere EXACTA în Tounge мама та şi toate celelalte limbi ре заботиться ле cunoaşteţi PENTRU această Практика traducere Google şi răspândirea Si Sa Девина ООН Панна Сота (поток Входящего) PENTRU в ajunge ла вечного блаженства са окончательного Гоооооол.

SELF Вы ищете cuiva у.е. conştientizarea Практика ВВЕДЕНИ ООН скорлупе ореха

Nu faceţi Nimic Rău!
ÎNTOTDEAUNA лицо побег !!
Fii conştient !!!

CELE МАИ бунэ MEDICI

DR. Диета!
DR. LINISTE !!
DR. ВЕСЕЛЫЙ Вы ищете ONE у.е. conştientizarea puterea !!!

Programul cursului 1. Кама-Samiddhi Сутта în CLASICA

altWriting în textul Pali şi EnglishImagecanonical

Samiddhi Сутта
Despre Samiddhi
Traducere дин Pali НАПЕЧ Thanissaro монах
Pentru distribuţie gratuíta NUMAI

Nota traducătorului: Pali Canonul Эсте UNIC în abordarea SA Фата-де-Lumea spiritelor. În плакате CE Отсутствие подтверждения existenta де băuturi spirtoase şi Alte niveluri почта rafinate эль fiinţelor, SE insistă asupra faptului CA acestea ню Sunt vrednic де închinare.Buddha, ла Urma urmei, Эсте profesorul ню NUMAI де fiinţe umane, Дар-Си-fiinţelor cereşti; şi multe fiinţe cereşti ню Sunt deosebit де cunostinte САУ avansat духовная в ciuda starea лор rafinat.Canonul ilustrează acest пунктуатором Intr ООН Număr де сатира мягкий. Cel май renumit Эсте Kevatta Сутта (DN 14), в cazul в уходе за SE высмеял ignoranţa şi emfaza в unui создатель presupune atotcunoscător. Acest дискурс-Эсте ООН Alt exemplu де Дивертисмент DIN acelaşi поколения, subliniind dificultăţile де predare почта avansate Dhamma Pentru orice fiinţă Umaña - Сау Дивин - Уход Эсте obsedat де plăceri senzuale. La auzul ОООНР versete легат де стат чел trezit де дух - уход ню-Эсте supusă де плакате şi Эсте vizibil Aici Si-ACUM - Девата ню ле poate înţelege şi Эсте capabil înţeleagă doar câteva principii Foarte просто де Практика Дхарму. Эсте neobişnuit CA Будда urmărească cuvintele продажа пана în презент чумы capetele ascultătorilor Сай. Poate Са в acest Caz, Калифорния кремния в SN I.1, эл vrea supună Мандрия Девата де. În orice Caz, Exista Сперанца Pentru е: ча Comentariu subliniază, înţelegerea е acoperă în мод rudimentar toate elementele Кейл Noble выбрать Ори. Daca urmează прин înţelegere у.е. еа, е ре Drumul SPRE realizările почта Мари.

Acest дискурс Contine де asemenea, unele JOC де cuvinte PE cuvintele Timpul (Кала) şi суб Резерва де плакате (Калика). Timpul poate însemna ню NUMAI на плакате, На sensul целом, CI, де asemenea, на плакате де уна де deces (Односпальная заботиться decedat себе spune CA făcut луй / EI плакате). Aceste Doua sensuri эль cuvântului ГНАУ ла база Primul schimb între Вен. Samiddhi şi Девата. Sub Резерва на плакате poate însemna уход себе poate obţine NUMAI DUPA о anumită perioadă де плакате Сау булочка NUMAI Pentru о anumită perioadă де плакате: aceste sensuri ГНАУ ла база аль doilea schimb САУ.

Am auzit CA, ре-де-O ocazie Cel Binecuvântat stătea Ланга Rājagaha ла mănăstire Tapoda. АПОИ, Вен. Samiddhi, примерно в noaptea Fost încheiată, SA sculat şi меров ла Tapoda Hot Springs себе scalde membrele продажа. DUPA scăldat membrele продажа şi ieşit DIN arcurilor, эл стат purtând doar Роба почта микрофон, lăsându membrele uscat.

АПОИ ООН anumit девата, На Экстремальная де departe де noapte, strălucirea е экстремумов aprinderea întregului Tapoda Хот-Спрингс, abordat преп. Samiddhi. La sosire, На плакате СЕ в picioare УЭА, шт Il adresat у.е. acest verset:

      Фара Fi bucurat
      plăceri senzuale,
      TE Duci Pentru milostenie, Călugăr.
      Nu слияние Pentru pomană
      DUPA CE SA bucurat.
      DUPA CE SA bucurat, Călugăr,
      АПОИ дю-тэ Pentru pomană.
      Nu Ласа плакате SA treci де.

Преподобный Samiddhi răspuns:

      Nu ştiu Timpul MEU.
      Timpul MEU
      Эсте ascunsă.
      Еа ню poate Fi văzut.
      De aceea, ню Au beneficiat,
      герцога Pentru milostenie:
      Nu Ласа Timpul MEU DA-ми де.

АПОИ Девата, coboară PE pământ, SPU, Вен. Samiddhi, ATI ieşit în плакате CE Tineri, Călugăr - Cu Parul Негру, dotat у.е. binecuvântările Tineri, На прима etapă vieţii - fără Fi jucat у.е. plăcerile senzuale Bucuraţi-ва-де-senzualitate Умань, Călugăr ню scăpaţi ceea CE-Эсте .. vizibil Aici Si-ACUM în căutarea ceea CE электронной supus ла плакате .

Prietenul MEU, ню падения CE тки vizibil Aici-Si-ACUM в căutarea в ceea CE электронной supus ла плакате. Sunt în scădere ceea CE электронной supus ла плакате în căutarea ceea CE-Эсте vizibil Aici-Si-ACUM. Pentru Cel BinecuvântatSPU, CA plăceri senzuale Sunt supuse на плакате, де мульт СоМа, MULTA disperare, Si dezavantaje почта Мари, întrucât aceasta Dhamma Эсте vizibil Aici Si-ACUM, ню FAC obiectul на плакате, invitând TOTI Vina Si Sa Вада, pertinente, SA тьфу cunoscut де către CEI înţelepţi Pentru înşişi.

Дар, Călugăr, в СЕ ЛСЭ Binecuvântat SPU, CA plăcerile senzuale Sunt supuse на плакате, де мульт СоМа, MULTA disperare, Si dezavantaje почта Мари? Şi диплом Эсте aceasta Дхарма vizibil Aici Si-ACUM, ню FAC obiectul на плакате, invitând toate Vina Si Sa Вада, pertinente, SA тьфу cunoscut де către CEI înţelepţi Pentru е înşişi?

Sunt Ноу, prietenul MEU, ню-де-мульт ieşit де curând вин ла această Dhamma şi Disciplina. Eu ню горшок explica în detalių. Dar Binecuvântat, Demn şi ПЭ Бунэ dreptate де синус trezită, ГНА Aici, На Rājagaha ла mănăstire Tapoda. DUPA DUS ла-эль, întreabă-л această проблема-. DUPA диплом explică эль Аста электронной MODUL помощи в АР trebui SA-л amintesc .

Călugărul, ню е uşor Pentru о компании mergem ла Binecuvântat Аса диплом эль-Эсте înconjurat де Alte дева-де-Маре influenţă. Dar Daca те Duci ла Cel Binecuvântat Si-л întrebi această проблема-, вой Veni де-lungul asculta Дхарму.

Raspunzand ла Девата “, диплом Spui ту, prietenul MEU, Вен. Samiddhi меров ла Cel Binecuvântat. La sosire, эл plecat ла Cel Binecuvântat şi себе ASEZA ла о одностороннем порядке. În плакате CE stătea acolo, объявлений о пок-эль-Binecuvântat луй întreaga conversaţie у.е. Девата. Acum, Doamne, Daca Аста девата в SPU, Adevărul, шт ню-Эсте departe де Aici.

Кандидат acest lucru Fost SPU,, Девата SPU, Вен. Samiddhi, Церебролизин, Călugăr! Церебролизин! Am ajuns НАПЕЧ intermediul.

АПОИ Cel Binecuvântat recitat acest verset ла Девата:

      Perceperea în termeni де semne, fiinţe
      И.А. о poziţie у.е. privire ла semne.
      Nu înţelege PE deplin semne, Е.И.
      внутри în obligaţiuni
      де moarte.
      Dar intelegerea PE deplin semne, о
      ню ИНТЕРПРЕТАЦИЯ
       ООН semnificant.
      Cu toate acestea, Exista Nimic Pentru-эль-
      прин уход S-AR spune,
      Pentru-эль-ню апаре Nici GAND.

      Daca ştiţi acest lucru, дух, АПОИ spune ASA.

Eu ню înţeleg, domnul, sensul detaliat аль Binecuvântat Эсте scurtă declaraţie. Ar Fi побег Daca S-AR Binecuvântat vorbi în ASA оскверненного InCat ЕС înţeleg sensul detaliat аль Binecuvântat Эсте scurtă declaraţie.

Binecuvântat в SPU,:

      Cine interpretează
      Эгал
      superioare Сау
      уступает
      прин заботиться эль ар disputa.
      Întrucât, ла ООН afectată де aceste Trei,
      Эгал
      superioară
      ню APAR.

      Daca ştiţi acest lucru, дух, АПОИ spune ASA.

Eu ню înţeleg, domnul, sensul detaliat аль Binecuvântat Эсте scurtă declaraţie. Ar Fi побег Daca S-AR Binecuvântat vorbi în ASA оскверненного InCat ЕС înţeleg sensul detaliat аль Binecuvântat Эсте scurtă declaraţie.

Binecuvântat в SPU,:

      Avand clasificări varsat,
      trecut dincolo де vanitate,
      ЭЛ Aici
      tăiat
      прин pofta
      Pentru NUME
      şi Forma:
      Aceasta -
      legăturile луй taie,
      Liber-де-Probleme,
      дин дор -
      Дези е Cauta е ню-л горшок Гази,
      fiinţe umane şi cereşti,
      Aici şi dincolo,
      în ceruri
      САУ orice domiciliu.

      Daca ştiţi acest lucru, дух, АПОИ spune ASA.

Doamne, IATA диплом утра înţeles sensul detaliat аль Binecuvântat Эсте scurtă declaraţie:

      В ТОТ în Луме,
      fiecare Луме,
      Ту ар trebui Faca НИКИ ООН Rău
      куб vorbire,
      Corp,
      САУ minte.
      Avand în plăceri senzuale abandonate
       - Atent, Alerta -
      Nu însoţi у.е. suferinţă şi СоМа,
      куб ceea CE ню себе referă
      ГОЛ.

 
https://www.youtube.com/watch?v=Q4Pm5Xh7oMI
24. Samiddhi Сутта (සමිද්ධිසූ ත්රය) CUV Doloswela Udithadheera Теро 26 Feb12 - 55:03 минут

lumânare Похожие cuprins сайта-URI:
Pali cântând
Ediţii Pali Canon
primeri Pali
traduceri în кедр engleză
Pali к engleză dicţionare

https://www.youtube.com/watch?v=n16o2TYpKyQ -15: 27 от минут
Scandând Funerare - Тхеравада Budism - Pali - Abhayagiri monahal (текст + scandând)

Publicat PE 27 iunie 2014
Pali incantaţie в Тхеравада (SUD), A şcolii budiste ча scandat де монахи (Monahi) DIN manastire budista Abhayagiri. , 1. Намо tassa2 Дхаммасангани Matika3 Паттхана-Matika-Patho4 Випассана-Bhumi-Patho5 Karaniya Метта Sutta6 Аничча sankharaRessources вата Pentru ООН studiu скрытый: …. Http: //www.dhammatalks.net/Articles/B HTTP: / /issuu.com/erycamel/docs/wat_la…Audio şi Фото luată-де-ла HTTP: //www.abhayagiri.orgMay toate fiinţele тьфу eliberate де orice suferinţă.

НАМО BUDDHAYA

Драги prieteni, На Дхармы,

Intrăm Intr Alta. Uită-тэ Inapoi Viaţa та şi уход vedea Au Fost lucrurile де премьера И. făcut şi CE Au RAMAS nefăcute şi Care Au Fost cauzele mizerie. Fiecare цзы Эсте о Noua şi puteţi Lua о компании Масури у.е. zâmbet iertându alţii şi iertaţi-ле admirand minuni эль vieţii. Эсте о astfel де oportunitate minunata Pentru partajare, zâmbitor, да Drumul şi Pentru eliberare. Viaţa Umaña Эсте Intr-adevăr ООН Даримые!

Cu recunoştinţă IMI exprim о кобыла В.А. mulţumesc Pentru Prietenia та ре Каля progresului.

http://www.namaskarhealing.com/files/namaskarhealing/files/logo_small.png

Dorim, т.е întorci în fiecare момент в ПАСЕ şi fericire. В. А. doresc ООН Ноу Foarte, Foarte plăcut 2015 Тьфу ча вой TOTI тьфу fericit şi побег! Тьфу binecuvântările Верховный Будда înconjoară Viaţa ДВС куб смотреть BUNĂ де SANATATE şi темп, prosperitate şi mulţumire, înţelepciune şi compasiune!

Cu мульта Метта,

Ананда Бханте

Secretar Генеральный

Общество Махабодхи,

14, Калидаса Raod,

Гандхинагар,

Бангалор 560009 Индия

E-почта: info@mahabodhi.info

www.mahabodhi.info

numărătoarea Inversa Newyear
анимат gifanimated GIF
анимат gifanimated gifanimated gifanimated GIF

Alt
Chiar şi DUPA ştiind CA инков де се себе urmează индуизм? Sunt sclavi mentale САУ retardat Минтал ню înţelege astfel де lucru Simplu. Se паре ча avem PREA multe ipocriţi în Societatea Noastră.
B. Р. Амбедкар вы ищете? Список Фото с луй.
Ia Frana şi CEAS:

http://www.familytiez.com/video/gin.htm

НАМО BUDDHAYA

  изображение

Дорогие друзья в Дхарме,

Мы вступаем в следующий год. Оглянитесь на вашу жизнь и увидеть, что были награждение вещи, которые вы сделали, и то, что было не сделано и каковы были причины страданий. Каждый день новый, и вы можете предпринять новые шаги с улыбкой прощая других и прощать себя, любуясь чудесами жизни. Это такая прекрасная возможность для совместного использования, улыбаясь, отпуская и освобождения. Жизнь человека действительно подарок!

С благодарностью я выражаю большое спасибо за вашу дружбу на пути прогресса.

Мы желаем, вы поворачиваете каждый момент в мире и счастье. Мы желаем Вам очень-очень приятный Новый год 2015 Пусть все вы были счастливы и хорошо! Пусть благословение Верховного Будды окружают вашу жизнь с хорошим здоровьем и мира, процветания и довольства, мудрости и сострадания!

С большим метты,

Ананда Бханте

Генеральный секретарь,

Общество Махабодхи,

14, Калидаса Raod,

Гандхинагар,

Бангалор 560009 Индия

Email: info@mahabodhi.info

www.mahabodhi.info

Новогодние Обратный отсчет
Анимированные gifanimated GIF
Анимированные gifanimated gifanimated gifanimated GIF

Даже после того, зная, что еще почему они следуют индуизм? Являются ли они психические рабы или умственно отсталых, чтобы не понимать такой простой вещи. Мы, кажется, слишком много лицемеров в нашем обществе.
B. Р. Амбедкар Котировки фотография.
Возьмите тормоза и часы:

http://www.familytiez.com/video/gin.htm

Even
after knowing that yet why do they follow Hinduism ? Are they mental
slaves or mentally retarded not to understand such simple thing. We seem
to have too many hypocrites  in our society.
B. R. Ambedkar Quotes's photo.
Take a brake and watch:

http://www.familytiez.com/video/gin.htm

Happy New Year!

comments (0)